50% popusta na anticelulitno masažo vašega telesa (30 min.), v medicinsko estetskem centru Perfect Body!

Plačajte 12,5 € za učinkovito odstranjevanje celulita in oblikovanje vašega telesa v vrednosti 25 €.

12,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
25,00 €
-50%
Prihranek:
12,50 €
 
 

Telo brez celulita, vse si ga želimo!
Tok-tok, se sliši trkanje vaših kopalk, ki vas prosijo, da jih nadenete in odpeljete na morje. Prepričani smo, da si tudi ve želite sprehajati po plaži, uživati v soncu, početi vragolije v morju, a vas malo bremeni nadloga pomarančne kože na zadnjici in stegnih. Brez skrbi, razbremenili vas bomo - odhopsajte na zadnjo preizkušnjo in pomarančno kožo in neprijazni celulit predajte na nemilost anticelulitni masaži, v Medicinsko estetskem centru Perfect Body. Ravno pravi čas, pred poletjem ;)

Anticelulitna masaža je posebna vrsta masaže za odpravo celulita, ki je zelo podobna klasični švedski masaži, a se od nje razlikuje tehnikah, ki se jih izvaja, po intenzivnosti izvajanja in področju, ki se ga masira. Anticelulitna masaža je osredotočena na problematično področje spodnjega dela telesa, kjer je celulit, masira zadnjica in noge in se ne obravnava celega telesa, kot ga masiramo pri klasični švedski masaži.

Pri anticelulitni masaži najprej ogrejejo podkožno tkivo z glajenjem in otiranjem, s tem izboljšajo pretok krvi v mišicah, mikrocirkulacijo podkožnega tkiva, spodbudimo limfni in krvni obtok. Uporaba naravnih in eteričnih olj pri izvajanju anticelulitne masaže je zaželena, ni pa bistvenega pomena in ne vpliva bistveno na rezultat masaže. Mnogo bolj pomembni so drugi dejavniki, o katerih se lahko s terapevtom pogovorite, kot na primer primerno gibanje, vadba, prehranjevalne navade in izvajanje nege telesa.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Specialna nega obraza in dekolteja (90 min)

Zaupajte nego kože strokovnjakom!

-60%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Glajenje gubic na obrazu, v zasebni kliniki Zdrav splet

Za pomlajen in mladosten videz!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Nega obraza za najstniško aknasto in problematično kožo

Odlična rešitev za problematično najstniško kožo!

-50%
Oseb: 1
NOVO 9 lokacij, Slovenija

Tečaj za izpit za čoln, z izpitnimi vprašanji in odgovori

Optimalni 16-urni tečaj vključuje: predavanja in praktične vaje s primeri iz prakse ter 2 priročnika, eden s snovjo in drugi z več kot 420 izpitnimi vprašanji z odgovori. Tečaj zagotavlja optimalno pripravo na izpit za čoln! Tečaj lahko opravljate v najmanj 9 mestih po vsej Sloveniji.