Predprvomajsko počitnikovanje na Korčuli! 50 % popusta na oddih v Dalmaciji: 3 dni, 2x nočitev z zajtrkom in večerjo v hotelu Liburna*** na Korčuli z animacijo in velikim dalmatinskim koncertom, z agencijo Ojla!

Plačajte 46 € in predpraznično uživajte na morju, v vrednosti 92 €.

46,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
92,00 €
-50%
Prihranek:
46,00 €
 
 

Na prečudovit otok Korčulo!
Pridite v svet čudovite narave, kulinarike in glasbe, kjer mesto in otok Marka Pola skrivata številne zaklade za raziskovanje... Tu bo v sončnih dneh z vami animacijska ekipa, ki bo poskrbela za obilo zabave, športnih in sprostitvenih aktivnosti. Tu boste lahko vsak dan zaplesali, morda zapeli ob tokrat samo za vas organiziranem velikem koncertu najlepših melodij Dalmacije.
Zagotovite si odlično pred-prvomajsko zabavo in uživajte v tekmovanju v kuhanju brodeta. Naj vas morje in sonce poživita na 3-dnevnem oddihu v Dalmaciji, v prečudovitem hotelu Liburna***, kjer bodo poskrbeli za vas z zajtrkom in večerjo.
Zagotovo boste poletje z obiskom Korčule lažje pričakali

Program:
27.4. Pozdrav na Korčuli. Namestitev. Popoldanski ogled mesta z Lučko. Večerja in spoznavni večer. Zabava s Kvartetom snova, Miran Bluzi Bradersi, animacijsko skupino in nadaljevanje v tematsko obarvanem večeru Bela majica.
28.4. Jutranji pozdrav soncu, Tibetantske vaje z Gregorjem, tečaj nordijske hoje, otroška delavnica, izlet Po otoku ali izlet V skriti zaliv. Po večerji Bluzi Bradersi, Zoran Zorko harmonika show, Havayi party...
29.4. Tibetantske vaje z Gregorjem, otroška delavnica, fotografski nasveti, 101 dalmatinka čaka na Slovence - pohod, izlet Mljet ali Dubrovnik, nordijska hoja. Po večerji Miran Bluzi, animatorji zabavajo ...
30.4.
Jutranji pozdrav soncu, otroška delavnica, test za zdravo življenje. Izlet Pelješac . Popoldanske igre brez meja, tekmovanje v kuhanju dalmatinskega brodeta za popara leta, tombola, slovenska zabava z Veselimi svati na igrišču hotela Park. Po večerji veliki koncert najlepših melodij Dalmacije v izvedbi klape Kumpanji z gosti. Če bo še kaj moči, bodo naši muzikantje z vami zagotovo zdržali do jutra..
1.5. Pozen zajtrk, jutranja kavica, morda sprehod do mesta, skupinska slika in slovo za avtobusne goste. Postanek v Stonu, Dolini Neretve... prihod v poznih nočnih urah v Slovenijo.
2.-7.5. Možno podaljšanje za relaksacijo.

Agencija Ojla poleg počitnic vsako leto organizira tradicionalne izlete, katerih se nekateri udeležujejo vsako leto, pa ne zaradi imena, ki ga imajo, ampak zaradi osebne note, ki jim jo dodajajo. Njihovi potniki jim zaupajo, da bodo izleti polno in kvalitetno izpeljani, za kar se osebno potrudijo prav vsi zaposleni. Vpeljali so tudi nov produkt, ki je nekaj edinstvenega, to so foto popotovanja. Na zanimive lokacije popeljejo izletnike, ki so željni dodatnega znanja o digitalni fotografiji in verjemite, vaši prijatelji bodo z navdušenjem pregledovali albume s potovanj in si bodo lahko v živo predstavljali, kaj vse ste doživeli...

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Opatija, Hrvaška

Jesenski wellness oddih s polpenzionom v vrhunskem Hotelu Ambasador 5* v Opatiji

Krasna jesen v objemu klasične elegance vrhunskega hotela ob morju! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Jesenski oddih s polpenzionom in uporabo bazena v Hotelu Pineta 3* v Vrsarju

Otrok do 12 let gratis!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rabac, Hrvaška

Morski oddih s polpenzionom Valamar Sanfior Hotel & Casa 4* v Rabcu

MEGA dopust na vzhodni obali Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Kope, Slovenija

BOOM NEDELJA s polpenzionom in smučanjem v Lukovem domu na Kopah

SMUČANJE NA 13 PROGAH!

Prenovljene, širše proge, 3 nove freestyle proge, 2 novi štirisedežnici in vlečnica! Kope postajajo najbolj moderno smučišče v Sloveniji!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Moravske Toplice, Slovenija

TERMINI DO 20.3.! Oddih s polpenzionom v hotelu Termal 4* Terme 3000 s kopanjem!

Termalni park Terme 3000 ponuja 14 bazenov s termalno vodo, otroški bazen, družinske in adrenalinske tobogane s posebnimi vodnimi efekti. Na voljo je tudi hotelsko kopališče in finska savna.