Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

-56%
Oseb: 1
Zagreb. Hrvaška

Čiščenje zobnega kamna in poliranje zob

Vrednost kupona je 8,10 €. Razliko 18,90 € do polne cene (27,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh zobozdravstvenih storitev v Ordinaciji dentalne medicine Dami Dent med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Za ravne zobe in bleščeč nasmeh! SUPER CENA za estetski keramični zobni aparat (v barvi zob) za eno čeljust z vsemi pregledi v Ordinaciji dentalne medicine Dami Dent v Zagrebu!

Vrednost kupona je 185,15 €. Razliko 555,45 € do polne cene (740,60 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh zobozdravstvenih storitev v Ordinaciji dentalne medicine Dami Dent med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Zobozdravstvo, Dami Dent, Poceni zobni aparat, Zagreb
Zobozdravstvo, Dami Dent, Poceni zobni aparat, Zagreb
185,15€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
555,45 €
Super cena
 
 

Zobni aparat
Ordinacija dentalne medicine Dami Dent v svoji praksi upošteva visoke higienske standarde in uporablja izključno varne, preizkušene in preverjene materiale in opremo partnerskih podjetij, kot so Ivoclar Vivadent, 3M ESPE, Heraeus Kultzer, Bredent in Forestadent.

Vse njihove storitve protetike imajo tudi ISO 9001:2008 SINCERT DNV certifikat sistemov za kontrolo kvalitete.

Strokovno ekipo ordinacije sestavljata mr.sc. Adriana Prica,dr.med.dent., spec.ortodont in mr.sc. Dunja Prica, dr.med.dent.

Zobni aparat je najbolj učinkovit način za korekcijo ortodontskih anomalij. V povprečju ta oblika terapije traja približno leto in pol.
Fiksni zobni aparat je sestavljen iz nosilcev, ki se prilepijo na zobe, in žičke. Tovrstni aparati se delijo na kovinske, estetske in samonastavljive glede na vrsto nosilcev. Namestitev aparata je zaključena v enem obisku pri ortodontu, žičke pa se menjujejo glede na vsak primer posebej in po oceni specialista.
Žičke je potrebno menjati, ker druga žička blago premika zobe v želeni položaj tako, da povzroča napetost. To samo po sebi ni boleče, a je lahko sprva malce neprijetno.
V času trajanja terapije s fiksnim aparatom je zelo pomembno redno in pravilno vzdrževanje ustne higiene, saj se lahko hrana nalaga okoli žičke in nosilcev.  
Korekcija nepravilnih in krivih zob se priporoča v čim mlajši dobi, saj je v primeru nepravilnosti težje vzdrževati higieno ustne votline, kar poveča možnost nastanka kariesa in bolezni dlesni.  
Prednost uporabe fiksnega zobnega aparata so številne: pravilen ugriz, preprečevanje nastajanja kariesa, preprečevanje izpadanja zob, izboljšanje govora, olajšanje ustne higiene ter lep in bleščeč nasmeh.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-84%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Paket za preoblikovanje telesa

Tretma po protokolu CIDESCO, 100% garancija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi MEGA paket preoblikovanja telesa za 250 €! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Klasična estetska pedikura z masažo stopal (35 min)

Za popolne in razigrane nogice! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije pedikure, preverite med dodatnimi možnostmi!

-76%
-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Oblikovanje in barvanje obrvi v sobi lepote LiLa!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije depilacije, preverite med dodatnimi možnostmi!