Ljubitelji dobre hrane pozor! 50% popusta na knjigo Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke!

Plačajte 14,99€ za odlično kuharsko knjigo v vrednosti 29,99€.

14,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
29,99 €
-50%
Prihranek:
15,00 €
 
 

Veliki kuharski mojstri pozor! V današnji ponudbi vam ponujamo Veliko kuharico za nosečnice, dojenčke in malčke! Ta knjiga vam lahko z novimi spoznanji, s praktičnimi nasveti in kakovostnimi recepti pomaga v času nosečnosti in dojenja ter vse do konca obdobja, v katerem je otrok še malček. Pred vami so nova spoznanja o alergijah in sodobni napotki za njihovo preprečevanje: enoličnost, sterilnost in pozno uvajanje dopolnilne hrane niso priporočljivi - zdaj govorimo o sodobni naravni sproščenosti - otrokov jedilnik je lahko bolj raznolik, priporočljivi so poskusni grižljaji, stikov z domačimi živalmi ne omejujejo več. Dodajamo tudi številne recepte za pripravo kakovostnih in okusnih jedi. V središču sta seveda vi in vaš otrok. Po otrokovem prvem rojstnem dnevu je pametno vpeljati nov ritem - začnejo naj se skupni obroki. Z jedmi, pripravljenimi po receptih za mamo in otroka, naenkrat poskrbite za oba. Za izpolnjevanje vseh svojih nalog namreč tudi vi potrebujete zdravo hrano. Vendar se ne izogibajte skupnim nedeljskim kosilom, družinskim praznikom ali malicam v troje ali četvero. Našli boste tudi recepte za pripravo jedi, primernih za malčke, ki se že plazijo in kobacajo. Ne manjkajo pa niti nasveti za ravnanje z živili, delo v kuhinji in o prehranjevanju nasploh.

Založba Didakta vas že več kot dvajset let razveseljuje, poučuje, in zabava  s svojim knjižnim programom.  Velik segment obsegajo kakovostni priročniki za starše, otroške slikanice, enciklopedije za mladostnike, strokovna literatura s področij ekonomije, medicine, informatike, pedagogike ... Del programa zavzemajo tudi potopisi in vrhunsko leposlovje, med njimi lahko najdete najprestižnejše Nobelove nagrajence ali Zakladnico slovenskih pripovedi iz arhivov inštituta ZRC SAZU.

Naj vas knjiga popelje v svet novih znanj in obzorij!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Opatija, Hrvaška

Jesenski wellness oddih s polpenzionom v vrhunskem Hotelu Ambasador 5* v Opatiji

Krasna jesen v objemu klasične elegance vrhunskega hotela ob morju! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Jesenski oddih s polpenzionom in uporabo bazena v Hotelu Pineta 3* v Vrsarju

Otrok do 12 let gratis!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rabac, Hrvaška

Morski oddih s polpenzionom Valamar Sanfior Hotel & Casa 4* v Rabcu

MEGA dopust na vzhodni obali Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Kope, Slovenija

BOOM NEDELJA s polpenzionom in smučanjem v Lukovem domu na Kopah

SMUČANJE NA 13 PROGAH!

Prenovljene, širše proge, 3 nove freestyle proge, 2 novi štirisedežnici in vlečnica! Kope postajajo najbolj moderno smučišče v Sloveniji!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Moravske Toplice, Slovenija

TERMINI DO 20.3.! Oddih s polpenzionom v hotelu Termal 4* Terme 3000 s kopanjem!

Termalni park Terme 3000 ponuja 14 bazenov s termalno vodo, otroški bazen, družinske in adrenalinske tobogane s posebnimi vodnimi efekti. Na voljo je tudi hotelsko kopališče in finska savna.