LUKSUZEN wellness oddih v smučarskem središču v Bolgariji! - 51 % na 6 dni, 5x nočitev s polpenzionom (zajtrk, večerja) za 2 v Hotelu “CHATEAU" 4*, Bansko + uporaba savn (finske, turške) in plavalnega bazena + fitnes + Wi-Fi + hramba za opremo + parkirišče + transport do gondole!

V ponudbi lahko izberete tudi 8 dni (7x nočitev s polpenzionom) za 2 osebi za 285 €!

Bolgarija smucišce 6 dni
Bolgarija smucišce 6 dni
Bolgarija smucišce 6 dni
Bolgarija smucišce 6 dni
205,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
422,00 €
-51%
Prihranek:
217,00 €
 
 

Ste že smučali v Bolgariji? Če ne, je ta ponudba odlična priožnost. Nastanjeni boste skoraj na smučišču, lahko ap se odločite za zgolj uživanje v wellnessu in izletih v čudovito okolico.

Bivali boste v mestcu Bansko, nekoč malo slikovito mestece v vznožju planine Pirin, ki je danes velik turistični center in eno od najbolj mondenih smučišč v tem delu Evrope. Romantično in idilično, s starim mestnim jedrom, ki je ohranilo videz starih bolgarskih vasic in je pod zaščito UNESCA ter številnimi vrhunskimi hoteli, Bansko predstavlja vrhunski spoj tradicionalnega in sodobnega. Bansko leži ca. 150 km od bolgarskega glavnega mesta Sofija, pod vznožjem gorovja Pirin.
Hotel “CHATEAU" 4* je priljubljen hotel tako za mlade družine kot skupine ljudi ali posameznike, saj ponuja izjemno veliko okoliških aktivnosti in zabave. V hotelu najdete velike in udobne sobe, prostorno recepcijo, prijeten barček s široko izbiro alkoholnih in brezalkoholnih pijač in koktejlov, restavracijo, taverno, bazen, plesno halo, konferenčno dvorano, notranji bazen, savne, jacuzzi, hrambo za smučarsko opremo, na voljo pa vam je tudi gratis parkirišče in wi-fi. Večina sob ima tud pomožne postelje, restavracija pa ponuja izbor evropskih jedi.

Dvoposteljna soba ima: 2 ločeni postelji, raztegljivo zofo, TV, satelitsko TV, hladilnik, gratis wi-fi, telefon, mizo, kopalnico s kadjo ali prho, sušilnik za lase ... Površina 30 m2, za maksimalno 2+2 osebi.
Družinska soba ima: 3 ali 4 ločene postelje, TV, digitalno TV, kopalnico s kadjo ali prho, sušilnik za lase ... Površina 40 m2, za maksimalno 3+2 osebe.
Studio Lux ima: dvojno posteljo, raztegljivo zofo, naslonjač, TV, digitalno TV, hladilnik, wi-fi, telefon, mizo, kopalnico, sušilnik za lase ... Površina 45 m2, za maksimalno 2+3 osebe.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Pomladno sproščanje s polpenzionom v Lukovem domu na Kopah

POMLAD NA KOPAH!

Napolnite si baterije na zelenem Pohorju! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Rabac, Hrvaška

Nepozabne počitnice v Camping Oliva 3* v Rabcu

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije bivanja in termini - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 3
Rabac, Hrvaška

Družinski oddih v Valamar Girandella Maro Suites 5*

Vse po okusu vaših otrok! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO San Vito al Tagliamento, Italija

Prijeten oddih v Patriarca Hotel & Wellness 3*

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Umag, Hrvaška

POLETJE! Počitnice v mobilnih hiškah kampa Park Umag 4* z zunanjimi bazeni!

Kamp je obkrožen z zelenjem in ponuja vse prednosti kampiranja, kot so otroška igrišča, bližina plaže ter številne druge aktivnosti.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Savudrija, Hrvaška

POLETJE! Počitnice v apartmajih Savudrija 3* z uporabo bazena z morsko vodo!

DODATNI POPUST!

Nastanitev Savudrija, ki se nahaja ob morju, na slikovitem bujnem predelu z borovci in bogatim sredozemskim rastlinjem, je odlična izbira za užitkov polne počitnice.