50% popusta na novo revijo Družinska doživetja z naročnino za 2 leti (2012 + 2013) + darilo (ekskluzivno za 1nadan) Letni vodnik Družinska doživetja po Evropi 2011, s preko 400 zabaviščnimi in vodnimi parki, akvariji, živalskimi vrtovi in tematskimi muzeji v 22 evropskih državah!

Plačajte 15€ za raziskovanje domovine in sveta, v vrednosti 30€.

15,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
30,00 €
-50%
Prihranek:
15,00 €
 
 

Izšla je nova revija Družinska doživetja!

V prvem tednu marca je izšla nova revija »Družinska doživetja«. Gre za revijo namenjeno aktivnim družinam z otroki, starimi od 5 do 15 let. Takšnim, ki rade same raziskujejo svet, tistim, ki imajo raje organizirane izlete, družinam, ki so avanturistično naravnane ... skratka družine in vsak družinski član bodo zagotovo našli kaj zase. Sploh zato, ker takšne ali podobne revije na trgu še ni.

Ena od glavnih posebnosti revije je, da jo soustvarja otroški uredniški odbor. Vsebina je torej zastavljena tudi po idejah, željah in potrebah otrok. Poleg tega pa ne gre za vsebino, ki jo je mogoče najti v klasičnih vodnikih.  V uredništvu izhajajo iz lastnih doživetij ter iz doživetij bralcev in njihovih družin.
Prva številka je pomladno obarvana. Prinaša obsežen koledar spomladanskih dogodkov, zanimive reportaže iz Švedske, Toskane, Berlina in Barcelone, foto natečaj, nagradni kviz. Za bralce smo preverili, katere so glavne adrenalinske novosti, se z družino Bračko za leto dni podali okoli sveta ter kot posebnost pripravili 3D reportažo s priloženimi očali. Poleg tega smo zbrali še celo vrsto koristnih informacij, nasvetov, napotkov, namigov ... kar preveč jih je, da bi jih našteli. Revija bo prava prijateljica na poti ali za krajšanje kakšne proste urice.

Revija izhaja 4-krat na leto, in sicer na pragu vsakega novega letnega časa. Naročnina na Družinska doživetja ali posamezne publikacije pa so lahko tudi lepo darilo.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Opatija, Hrvaška

Jesenski wellness oddih s polpenzionom v vrhunskem Hotelu Ambasador 5* v Opatiji

Krasna jesen v objemu klasične elegance vrhunskega hotela ob morju! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Jesenski oddih s polpenzionom in uporabo bazena v Hotelu Pineta 3* v Vrsarju

Otrok do 12 let gratis!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rabac, Hrvaška

Morski oddih s polpenzionom Valamar Sanfior Hotel & Casa 4* v Rabcu

MEGA dopust na vzhodni obali Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Kope, Slovenija

BOOM NEDELJA s polpenzionom in smučanjem v Lukovem domu na Kopah

SMUČANJE NA 13 PROGAH!

Prenovljene, širše proge, 3 nove freestyle proge, 2 novi štirisedežnici in vlečnica! Kope postajajo najbolj moderno smučišče v Sloveniji!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Moravske Toplice, Slovenija

TERMINI DO 20.3.! Oddih s polpenzionom v hotelu Termal 4* Terme 3000 s kopanjem!

Termalni park Terme 3000 ponuja 14 bazenov s termalno vodo, otroški bazen, družinske in adrenalinske tobogane s posebnimi vodnimi efekti. Na voljo je tudi hotelsko kopališče in finska savna.