- 50 % na 3-dnevni oddih za 2 osebi v Sarajevu: 2x nočitev z zajtrkom (bogat bifejski zajtrk) v dvoposteljni sobi v Hotelu Grand 3* + "2 desetke u pola somuna" (2x 10 čevapčičev v posebni sarajevski lepinji) v uveljavljeni restavraciji Petica v srcu Baščaršije + sladko darilo v sobi!

Spoznajte čudovito prestolnico BiH!

Sarajevo 3 dni za 2 osebi
Sarajevo 3 dni za 2 osebi
Sarajevo 3 dni za 2 osebi
Sarajevo 3 dni za 2 osebi
Sarajevo 3 dni za 2 osebi
78,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
156,00 €
-50%
Prihranek:
78,00 €
 
 

Bivali boste v Hotelu Grand Sarajevo, modernem hotelu s tremi zvezdicami. Hotel se nahaja v centru mesta, v neposredni bližini Parlamenta, Olimpijske dvorane Zetra in kulturno-športnega centra Skenderija - "Mirza Delibašić".
Oddaljen je zgolj 3 km od Baščaršije (ki jo morate obiskati in preizkusiti odlično bosansko kulinariko ter spiti kakšno pravo kavico) in 10 km od letališča Sarajevo. Bližina javnega prevoza ter lastni parkirni prostor z video nadzorom za cca 150 vozil omogoča lahko dostopnost za vse. Mirna okolica hotela z veliko zelenja pa nudi idealne pogoje za prijeten počitek za celo družino ali družbo

Restavracije hotela ponujajo velik izbor jedi domače in mednarodne kuhinje, ki bo zadovoljil različne potrebe gostov. Vrhunski kuharji bodo v vsakem trenutku organizirali kulinarično doživetje za poslovna kosila, večerje, zasebne zabave, poroke, catering, piknike ...
Prisrčno dobrodošli v hotelu s stilom in dušo!

Sarajevski čevapčiči so nekaj prav posebnega, zato so tudi že desetletja priljubljeni tako v Bosni in Hercegovini kot tudi v drugih evropskih državah. So tudi razlog, da večina obiskovalcev Sarajeva najprej povpraša, kje lahko najdejo dobro restavracijo, ki streže to priljubljeno hitro hrano. Skrivnost pa ni samo v pečenih mesnih svaljkih, temveč tudi v prilogi, natančneje v lepinji oziroma somunu, ki spada k jedi, vse skupaj pa zaokroži čebula, ki je pomemben sestavni del jedi.
V tej ponudbi boste deležni nepozabnih čevapčičev v daleč najbolj priljubljeni in široko znani čevapčičarni Petica, ki jo boste našli v samem srcu priljubljene Baščaršije.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 51,00 €. Razliko 204,00 € do polne cene (255,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Vrsar, Hrvaška

3-dnevni najem mobilne hiške v kampu Porto Sole

Popoln oddih na čudoviti obali zahodne Istre!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Poreč, Hrvaška

Pomladni oddih s polpenzionom v vrhunskem Crystal Sunny Hotelu v Poreču

Odkrijte Poreč in lepote zahodne obale Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Makarska, Hrvaška

POMLAD! Oddih s polpenzionom plus in pijačo v hotelu Alem 2* v Makarski!

Hotel je obdan z zelenim borovjem, v bližini hotela je čudovita plaža, na voljo je tudi pijača ob večerji in brezplačno parkirišče.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Crikvenica, Hrvaška

POMLAD! Oddih s polpenzionom plus v depandansah Omorika 3* v Crikvenici!

Depandanse obdane z bujnim mediteranskim rastlinjem so v neposredni bližini hotela Omorika. Vključena uporaba otroške igralnice.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Crikvenica, Hrvaška

POMLAD! Oddih v Ad Turres Resortu 3* s polpenzionom plus in pijačo ob večerji!

DODATNI POPUSTI!

Moderen Resort, obdan z zelenim rastlinjem, ponuja idealno kombinacijo za vsak dopust. Aktivni lahko najdejo svoje mesto na bližnjih športnih igriščih.