Čas romantike v Hotelu, gostilni Triglav 3*! 3-dnevni mega VALENTINOV paket za 2 osebi: 2x nočitev + 2x samopostrežni zajtrk s pridihom domačih dobrot + 2x valentinova večerja (5 hodov) s pridihom romantike + 2-urni pohod z lokalnim vodičem + termalno razvajanje z obiskom Savna vasi!

Nepozabne romantične počitnice, ki vam bodo ostale v lepem spominu.

Mega valentinov paket v Hotelu, gostilni Triglav 3*
Mega valentinov paket v Hotelu, gostilni Triglav 3*
Mega valentinov paket v Hotelu, gostilni Triglav 3*
199,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Čas romantike v Hotelu Triglav Dobrna
Spoznajte Dobrno z namenom, da boste preživeli kratke romantične počitnice, ki vam bodo ostale v lepem spominu. Za udobno bivanje so poskrbeli v udobnih sobah z naravnimi materiali, ponos njihove hiše je kulinarika, ki jo dopolnjujejo z izbranimi vini. Popeljejo pa vas tudi v njihovo ožjo in širšo okolico z lokalnimi vodiči.
Lahko se odločite tudi za izlet v Vitanje - ogled vesoljskega centra KSEVT, ob povratku pa še romantične vasice Polže z ogledom starega mlina na vodi in mlinarske hiše.

Hotel Triglav ima vse, kar potrebuje vsak pravi hotel za udoben počitek in prijetno počutje svojih gostov: sodobno recepcijo, gostilno z vrhunsko kulinarično ponudbo, paviljon, parkirišče, brezplačno brezžično omrežje za povezavo s svetom ter predvsem uigrano in prijazno ekipo, ki bo za vas skrbela od prihoda naprej. Vse sobe so zračne, moderne in tople, vsaka ima kopalnico s tuš kabino in sušilcem za lase, prostorno garderobno omaro, televizijski sprejemnik in brezplačno brezžično omrežje, da boste svoje prijetne trenutke lahko delili z drugimi.

Dobrna je privlačna postojanka v tem zelenem biseru. A od tod se vam v vseh smereh ponujajo še druge neskončne možnosti aktivnega iskanja nepozabnih doživetij, zakladov preteklosti, razgledov, ki spočijejo oko, in samega sebe. Lahko se prepotite v fitness studiu, na igriščih za tenis in odbojko, zaigrate vrtni šah ali vržete balin, lahko pa se lotite osvajanja katere od pohodniških ali kolesarskih poti. Zdraviliški park s kostanjevo alejo in Kneippov vrelec zdravja, potoček Drenovec, ki s svojim tokom polni Dobrnico, jama Ledenica, ki je v preteklosti gosposki hladila pijačo, Hudičev graben, ki že z imenom vzburi domišljijo in adrenalin, šumeči slap Šumečnik, cvetoča dolina Daje, Žeblarjeva peč z urejeno plezalno potjo, gozdovi in travniki, ki vodijo na Paški Kozjak s Planinskim domom in Koška ura, po kateri so včasih vedeli, kdaj je čas za malico … se nesebično ponujajo, da jih odkrijete. Blagodejna klima, zdravilna termalna voda, bogata naravna in kulturna dediščina vam plast za plastjo odkrivata zgodbo, ki vam bo z vsakim odgovorom odprla novo vprašanje in vam ponudila nove možnosti preživetja časa tukaj.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Moravske Toplice, Slovenija

Prvomajski paket s polpenzionom in kopanjem; Hotel Vivat 4*, Terme Vivat

En otrok do 3,99. leta in en otrok do 11,99. leta BREZPLAČNO!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Brežice, Slovenija

POMLAD! Oddih s polpenzionom v hotelu Toplice 3*/4* Terme Čatež s kopanjem!

Zaradi povezanosti hotela z zimsko Termalno riviero in neposredne bližine poletne Termalne riviere je hotel odlična izbira za družine in ljubitelje aktivnih počitnic.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Sarajevo (Ilidža), BiH

Nepozaben wellness oddih v luksuznem Hotelu Hills 5*

Vrednost kupona je 21,60 €. Razliko 86,40 € do polne cene (108,00 €) plačate direktno ponudniku. En otrokdo 5,99. leta in en otrok do 11,99. leta GRATIS! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rovinj, Hrvaška

Prijeten pomladni oddih s polpenzionom v Resortu Amarin 4* v Rovinju

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

Otrok do 11,99 let vključen v ceno!

Super cena
Nočitev: 3  |   Oseb: 2
NOVO Postira, otok Brač, Hrvaška

PRVOMAJSKI oddih s polpenzionom v krasnem Grand Hotelu View 4* na Braču

PRVOMAJSKE POČITNICE!

Prvomajski oddih v hotelu, kjer imajo vse sobe pogled na morje!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Novalja (Pag), Hrvaška

Aktivne počitnice v Liberty Plaza Hotelu 4* v Novalji

Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!