Bled za 2, Hotel Krim 3*! - 51 % na 2-dnevno razvajanje za 2 osebi v Hotelu Krim 3*: 1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi + sadje v sobi + vstop v Wellness Studenec (2 uri)! Otrok do 12. leta gratis! Kuponi so unovčljivi tudi v času zimskih počitnic.

Izberete lahko tudi 3-dnevni oddih (2x nočitev) za 129 €.

2-dnevno razvajanje za 2 na Bledu
2-dnevno razvajanje za 2 na Bledu
2-dnevno razvajanje za 2 na Bledu
2-dnevno razvajanje za 2 na Bledu
2-dnevno razvajanje za 2 na Bledu
66,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
136,00 €
-51%
Prihranek:
70,00 €
 
 

Vabljeni na sanjsko razvajanje v Hotel Krim, tokrat vas pričakujejo v prijetnih dvoposteljnih sobah! Poleg tega pa vas čaka še odlična kulinarika in številne malenkosti, ki polepšajo dan.

Hotel Krim leži v središču Bleda, zgolj streljaj od Blejskega jezera in v neposredni bližini športne dvorane in parkirišča. Ponaša se z bogato, več kot 50-letno tradicijo in ponuja številne možnosti za preživljanje sproščajočega ali aktivnega oddiha. Hotel je posebno priljubljen pri športnikih, turističnih skupinah in počitniških gostih, ki iščejo udobno, cenovno dostopno nastanitev v središču dogajanja.
V restavraciji hotela Krim postrežejo gostom z odličnimi domačimi in mednarodnimi jedmi. Primerna je za zaključene družbe, poročna slavja, rojstnodnevne zabave in organizacijo seminarjev, na željo pa poskrbijo tudi za glasbo in animacijo. Restavracija je razdeljena na dva dela, ki lahko sprejmeta 220 oziroma 50 gostov.
V hotelu je aperitiv bar, v neposredni bližini pa K-bar, v katerem so poleg klasične kavarniške ponudbe na voljo slastne, vsak dan sveže sladice iz hotelske slaščičarne. Med najbolj priljubljene sodijo domači jabolčni zavitek, prekmurska gibanica in kremne rezine »krim-šnite«.

V sprostitvenem centru Studenec so gostom na voljo turška, finska in infrardeča savna, topli masažni bazen, ohlajevalni bazen in kotiček, namenjen počitku med savnanjem. V masažnem salonu se lahko prepustite spretnim prstom maserjev, ki vas bodo razvajali z različnimi masažami.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 51,00 €. Razliko 204,00 € do polne cene (255,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Vrsar, Hrvaška

3-dnevni najem mobilne hiške v kampu Porto Sole

Popoln oddih na čudoviti obali zahodne Istre!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Poreč, Hrvaška

Pomladni oddih s polpenzionom v vrhunskem Crystal Sunny Hotelu v Poreču

Odkrijte Poreč in lepote zahodne obale Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Makarska, Hrvaška

POMLAD! Oddih s polpenzionom plus in pijačo v hotelu Alem 2* v Makarski!

Hotel je obdan z zelenim borovjem, v bližini hotela je čudovita plaža, na voljo je tudi pijača ob večerji in brezplačno parkirišče.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Crikvenica, Hrvaška

POMLAD! Oddih s polpenzionom plus v depandansah Omorika 3* v Crikvenici!

Depandanse obdane z bujnim mediteranskim rastlinjem so v neposredni bližini hotela Omorika. Vključena uporaba otroške igralnice.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Crikvenica, Hrvaška

POMLAD! Oddih v Ad Turres Resortu 3* s polpenzionom plus in pijačo ob večerji!

DODATNI POPUSTI!

Moderen Resort, obdan z zelenim rastlinjem, ponuja idealno kombinacijo za vsak dopust. Aktivni lahko najdejo svoje mesto na bližnjih športnih igriščih.