57 % popusta na prečudoviti pomladni paket oddiha za 2 osebi: 3 dni, 2x nočitev s svežim pekovskim pecivom + 2x klasična delna masaža (30 min.) + masažna kopel v dvoje s svečkami, sadjem in penino (2h) + najem koles za 1 dan + paket dobrodošlice, v apartmajih Skok****!

Plačajte 98,47 € za popoln romantični in relaksacijski oddih, v vrednosti 229€.

98,47€
    Kupi kupon
Vrednost:
229,00 €
-57%
Prihranek:
130,53 €
 
 

Za vaju romantično in relaksacijsko razvajanje v Mozirju!
Skupaj z ljubeznijo, nekaj kemije, gravitacijo in fizikalnimi zakoni, nam uspeva vzdrževati pogonsko silo zaradi katere se svet vrti in vrti.
Da se vama bo še bolj zavrtelo od užitka, se bosta tokrat vsaj za dve noči ovila v razkošno opremljen apartma Skok**** v Mozirju, kjer vaju čaka romantično in relaksacijsko crkljanje. Da vaju ne bi le šef masiral, se prepustita klasični delni masaži, nekaj nagajivih mehurčkov pa vaju bo 2 uri žgečkalo v masažni kopeli s svečkami, po grlu pa bo drsela penina. Za dnevno razkošje pa se odpeljita s kolesi na bližnjo turo. In zjutraj... na vratih vas bo pričakalo sveže pekovsko pecivo. Mmmmm...

Že pogled z Vašega balkona Vas popelje na okoliške hribe, Kolovrat, Dobrovlje in Čreta. Le streljaj daleč je čudovit Mozirski gaj, ki se razprostira na 7 ha površine. V njem najdete zanimive etnografske objekte, tematske vrtove in kapelico sv. Valentina. Le 4 km je oddaljen kraj Žekovec, kjer Vas bo pričakala gondola, ki Vas bo popeljala na lepo urejen Gorski turistični center Golte. Iz Žekovca se na vrh lahko podate tudi peš, saj Vas bo vodila lepo označena planinska pot. Na vrhu boste uživali v sprehodu po najviše ležečem Alpskem vrtu v Evropi in označeni poti po Golteh.

Apartmaji Skok se nahajajo v Mozirju, 4 km od spodnje postaje Nihalke Žekovec. Vseh pet apartmajev je sodobno opremljenih. V apartmajih je predprostor, kopalnica, kuhinja z jedilno mizo, sedežna garnitura (dodatna ležišča), spalnica in lastna terasa s pogledom na južno stran Mozirja. Nudijo vam tudi ogrevan prostor za smuči, wellness center, parkirni prostor, izposojo koles.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Opatija, Hrvaška

Jesenski wellness oddih s polpenzionom v vrhunskem Hotelu Ambasador 5* v Opatiji

Krasna jesen v objemu klasične elegance vrhunskega hotela ob morju! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Jesenski oddih s polpenzionom in uporabo bazena v Hotelu Pineta 3* v Vrsarju

Otrok do 12 let gratis!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rabac, Hrvaška

Morski oddih s polpenzionom Valamar Sanfior Hotel & Casa 4* v Rabcu

MEGA dopust na vzhodni obali Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Kope, Slovenija

BOOM NEDELJA s polpenzionom in smučanjem v Lukovem domu na Kopah

SMUČANJE NA 13 PROGAH!

Prenovljene, širše proge, 3 nove freestyle proge, 2 novi štirisedežnici in vlečnica! Kope postajajo najbolj moderno smučišče v Sloveniji!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Moravske Toplice, Slovenija

TERMINI DO 20.3.! Oddih s polpenzionom v hotelu Termal 4* Terme 3000 s kopanjem!

Termalni park Terme 3000 ponuja 14 bazenov s termalno vodo, otroški bazen, družinske in adrenalinske tobogane s posebnimi vodnimi efekti. Na voljo je tudi hotelsko kopališče in finska savna.