55 % popusta na mesečno vadbo joge ali pilatesa - 4 obiski po 60 minut, v Plesnem studiu Tina!

Plačajte 15,75 € za prerojen občutek in pripravo telesa za poletje, v vrednosti 35 €.

15,75€
    Kupi kupon
Vrednost:
35,00 €
-55%
Prihranek:
19,25 €
 
 

Do umirjenosti in krepkega telesa z jogo ali pilatesom!
Navdušenci joge in pilatesa se redno poslužujejo revolucionarnih vadb, ki krepijo telo in duha, da ostanejo upogljivi, mirni in okrepijo svoje ravnotežje, ko je potrebno na delovnem mestu z enim prstom tipkati, z drugo roko držati telefon in z eno nogo zapirati kaseto s papirjem v tiskalniku. Uravnotežite se v Plesnem studiu tina z izbrano mesečno vadbo joge ali pilatesa s štirimi vadbami po 60 minut.

Pilates je celostna telesna vadba, ki nosi poudarek na težje dostopnih, manjših in šibkejših mišicah, ki pripomorejo k pravilni in zdravi telesni drži, krepitvi mišic in kardiovaskularnega sistema, izboljšani telesni pripravljenosti in koordinaciji, ter bolj povdarjenemu samozavedanju. Trening vključuje vaje za moč, raztezanje in dihanje. Vadba je primerna tudi za rehabilitacijo po poškodbah. Podlaga vsej vadbi je treniranje telesnega centra »(Powerhouse)«, ki zajema mišice spodnjega dela trupa: medenične, trebušne in hrbtne. Vse vaje se izvajajo počasi in tekoče, z upoštevanjem pravilnega dihanja. Tak način vadbe je blagodejen tako za mišice kot tudi za členke.
Jóga je družina starodavnih hindujskih duhovnih urjenj, pri kateri z dihalnimi vajami, telesnimi položaji oz. asanami in mentalnim osredotočanjem dosežemo telesno in duševno uravnovešenost. Izvira iz Indije, kjer ostaja močna življenjska tradicija in predstavlja pot k razsvetljenju. Joga je na zahtevnejši stopnji znanost o telesu, duhu in duši. Da bi to dosegli, moramo z določenimi vajami pripraviti naše fizično telo, uriti zmožnost koncentracije in disciplinirati naš duh.

V plesnem studiu Tina najdete vse za zdravo telo!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Zagreb. Hrvaška

Estetska korekcija vek v polikliniki Superiora

Vrednost kupona je 200,00 €. Razliko 800,00 € do polne cene (1000,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Vstopnica za obisk mesta v malem - Minicity Ljubljana

Kreativno preživljanje prostega časa!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Temeljito čiščenje vozila, pranje podvozja in voskanje

Prepustite pranje vozila pravim strokovnjakom!

-77%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Pomlajevalna kisikova nega v centru Spa Organic

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna lokacija v Ljubljani!