- 56 % na 90 minutno terapijo za telo in duha in kitajsko masažo meridianov: predstavitev metode za izboljšanje kvalitete življenja in pridobitev notranjega miru, z dihalnimi ali glasovnimi vajami + sprostitev ob vodstvu terapevta + kitajska energijska masaža, v Društvu Priložnost!

Razvajajte svoje telo in duha!

14,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
34,00 €
-56%
Prihranek:
19,10 €
 
 

Dovolj življenjske energije je ključ do vsakega uspeha – v partnerstvu, starševstvu, odnosih z ljudmi, v ljubezni, šoli, športu, zdravju in tudi v poslu.

Kako do energije in kako jo ohraniti?

Pridite, pridobili si boste  znanje in vedenje kako.

Energijski tretmani: pridobili si boste  znanje in vedenje kako se povezati s čisto, kreativno izvorno energijo in kako se ohrani stik s to energijo. Po določenem času, boste lahko to storili tudi sami. Kako hitro postanete samostojni pa je odvisno od vsakega posameznika.
Tretmani so skupinski in individualni, primerni za vse generacije.
Masaže: nudimo različne energijske masaže meridianov s poudarkom na hrbtenici in vratu. Program za hrbtenico uporablja združene metode za hrbtenico s katerimi se pospešeno regenerirajo organi in obnavlja energija.

Meridiani so energijske poti in so za energijo kot krvne žile za krvni obtok. Potujejo globoko v telo, ter skozi vsak organ in mišično skupino.
Z masažo meridianov se razbijejo blokade, s tem se sprosti tam uskladiščena bolečina, telesna in čustvena. Ko različni neudobni občutki zapuščajo telo pride do izlitja preteklih izkustev. Takrat lahko čutimo telesno ali čustveno bolečino. Ko se osvobodiš mnogo starih bolečin ti to omogoča lahkotnejše gibanje in drugačno držo. Hrbtenica je korenina našega življenja. Živčni sistem ovija hrbtenico in živčni centri vodijo od hrbtenice k vsem organom, udom in občutljivim organom (očem, nosu, očesoma). Z masažo hrbtenice se pospeši nemoten pretok energije k vsem notranjim organom. S fizičnim pritiskom sprostimo in porazdelimo energijo, kar pomaga k boljši prekrvavljenosti in sproščenosti. Dobra prekrvavljenost živčnega sistema pa ustvarja ravnotežje v sistemu, saj se izboljša delovanje notranjih organov, kar vpliva na boljše počutje in zdravje. Že po prvi terapiji se boste boljše počutili in izvedeli kako je stanje vaše hrbtenice povezano s počutjem.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Ultrazvočno čiščenje zobnega kamna, peskanje, poliranje

Za lepe in zdrave zobe obiščite zobno ordinacijo Doktor Dentalne medicine!

-50%
-65%
Oseb: 1
Ljubljana-Šentvid, Slovenija

Paket vrhunskih tretmajev za preoblikovanje telesa v Timeless centru

Kombinacija različnih metod zagotavlja vidne rezultate že po prvem obisku!