51 % popusta na tečaj streljanja in rokovanja z orožjem, ter streljanje v tarčo z različnim strelnim orožjem, v Strelskem društvu Dum Dum!

Plačajte 49 € in si zagotovite odlično priložnost, da se naučite preciznega streljanja v tarčo z usposobljenimi inštruktorji, v vrednosti 100 €.

49,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
100,00 €
-51%
Prihranek:
51,00 €
 
 

Pripravi se, nameri, ustreli v tarčo!
Bujna domišljija vas je mnogokrat odpeljala v svet tajnih agentov, vohunov in šarmantnega Bonda, kjer ste lahko zapeljivo, brez kančka napora preskakovali najvišje ovire in v elementu levjega skoka zadeli najbolj nedostopno tarčo! Čas je, da se zbudite in sami preizkusite, kakšno veličino lahko z osredotočenimi očmi in mirno roko dosežete.
Izpopolnite simbiozo med rokama in očmi z dvema bogatima urama na notranjem klubskem strelišču z avtomatiziranimi stezami, namenjenemu preciznemu in praktičnemu streljanju - na Strelišču DUM DUM! Tu vas čaka edinstvena priložnost in super izkušnja, kjer vas z usposobljenimi inštruktorji čaka teoretični del varnega rokovanja z orožjem, streljanje z malo kalibsko pištolo, revolverjem, različnimi pištolami in šibrovko.

Pridite vsi, ki se želite naučiti varnega rokovanja z orožjem ali pa se preizkusiti v streljanju na tarčo - strah ni ovira, je temelj za previdnost.
Te zanima, kako je šlo Ekipi 1nadan? Klikni tukaj.

V Strelskem društvu DUM DUM organizirajo tečaje streljanja, tekmovanja, proste in skupinske treninge, družabna srečanja... Vabljeni prav vsi!

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Kope, Slovenija

Smučarska vozovnica z malico za smučarski center Kope

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

Prenovljene, širše proge, 3 nove freestyle proge, 2 novi štirisedežnici in vlečnica! Kope postajajo najbolj moderno smučišče v Sloveniji! Ne spreglejte vseh opcij smučarskih vozovnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

IBX nega za razcepljene in poškodovane nohte

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije - ne spreglejte med dodatnimi možnostmi!

-50%
Oseb: 1
NOVO Domžale, Slovenija

Prestižna zlata nega obraza (90 min)

Celovita regeneracija vaše kože na obrazu s kozmetiko Afrodita!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

60-minutna antistresna terapija v masažnem salonu Balance

Povrnite telesu izgubljeno vitalnost!