- 50 % na 4-dnevni aktivni paket v Zrečah: 3x nočitev s polpenzionom v gostišču Smogavc 3* + 1x aperitiv dobrodošlice + 1x vstop v hotelsko savno v hotelu Smogavc + 3x SKI dnevna karta + 3x tekaška karta + 2x nočna SKI karta + 20x žeton za igralnico + 3x uporaba fitnesa na prostem + wi-fi!

Super oddih in rekreacija v neokrnjeni naravi!

4-dnevni aktivni paket v Zrecah s smucanjem
4-dnevni aktivni paket v Zrecah s smucanjem
4-dnevni aktivni paket v Zrecah s smucanjem
4-dnevni aktivni paket v Zrecah s smucanjem
168,25€
    Kupi kupon
Vrednost:
336,50 €
-50%
Prihranek:
168,25 €
 
 

V Zreče na aktivni oddih? Vas je betonsko okrilje vašega mesta pripravilo do brezvoljnosti in željo po eksploziji energije in povrnitvi moči? Ravno zaradi tega dejstva, boste aktivno in v objemu narave pridobili ogromno nove energije in zagonov, ko boste preživeli 3-dnevni oddih v Zrečah. Kaj še čakate, čas je, da zapustite beton in se posvetite naravi.

Gostišče Smogavc je družinsko podjetje, ki se nahaja na jugovzhodni strani zreškega Pohorja v slikoviti pohorski vasici v Gorenju pri Zrečah, na višini 760 m. Ponujajo lokalne kulinarične užitke ob panoramskem razgledu v dolino in v občudovanju bujnega cvetja.

Gostišče ima že dolgoletno tradicijo, prizadevajo si, da sledijo trendom in željam gostov. Na voljo imajo: sezonske ponudbe, veliko število menijev, za različne priložnosti (poroke, obletnice, rojstne dneve, izletniške zaključke in druga slavja), imajo tudi ponudbo za vegetarijance, zraven spada tudi pestra ponudba vin.
Pustite se razvajati s čudovito kulinariko, kjer bo vsakdo našel kaj zase. Medtem bodo otroci na številnih igralih našli izzive za svoje podvige.

Ponudba v okolici: smučanje na Rogli, kolesarjenje po Pohorju in Dravinjski dolini, igranje golfa v idiličnem okolju med vinogradi, odkrivanje kulturnih znamenitosti regije: Skomarska hiša, Ošlakova kovačija, muzej ozkotirne železnice, muzej Sto Frankolovskih žrtev, Žička kartuzija, KSEVT Vitanje, Dvorec Trebnik ... Odkrivanje naravnih znamenitosti regije: Lovrenško jezero, slap Šumik, Črno jezero ...

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

Univerzalni organizator za pokrovke in posode

Za učinkovito organiziranje različnh kuhinjskih dodatkov!

Super cena
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Cyber Print Shop: izdelava 50 fotografij

Shranite čudovite spomine! Odlična ideja za darilo!

-56%

Vodoodporna podloga Mat4Beach za plažo ali kampiranje

Primerna za različne površine in za vse vremenske razmere!

Super cena
NOVO

Obnovljen 24-palčni računalniški LED monitor Lenovo ThinkVision T24v-10

Briljantna, kontrastna in očem prijazna slika na 24 palcih vidne površine!

-70%
NOVO

Prenosni likalnik za lase – Lazyhair

Prevzemite nadzor nad svojimi lasmi s prenosnim likalnikom za lase!

-75%
NOVO

Zunanja ali notranja nadzorna kamera

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!