Trajno ličenje! -50% na permanentni make-up oči (mikropigmentacija) v salonu lepote LPG: obroba zgornje in spodnje veke! Obstojnost kar 2-6 let!

Bodite urejene tudi brez zamudnega vsakodnevnega ličenja!

Salon lepote LPG: permanentni make-up oči, obroba vek
Salon lepote LPG: permanentni make-up oči, obroba vek
125,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
250,00 €
-50%
Prihranek:
125,00 €
 
 

S permanentnim oz po domače trajnim ličenjem ne boste ves dan videti naličene, boste pa vedno urejene! Permanentni make-up vam pomaga, da boste vsak dan - tudi na plaži, v savni, bazenu, športu ali "samo" pri napornih poslovnih obvezah videti urejene tudi brez zamudnega vsakodnevnega ličenja.

Permanentni make up, poznan tudi pod imenom permanentno kozmetično poudarjanje ali mikro-pigmentacija, je danes že zelo uveljavljen postopek med tistimi, ki jih ni strah stopiti pred množico in vedno bolj zamenjuje običajni vsakodnevni make up.

Postopek permanentnega ličenja - PRED postopkom
- Pred pričetkom postopka se pogovorimo in na voljo smo vam za vsa vprašanja v zvezi s permanentnim make upom
- Pred postopkom boste videli obrise permanentnega make upa. Barvo permanentnega make upa bomo izbrali pred pričetkom v skladu s tipom vaše kože in z vašimi željami. Ničesar ne izvajamo brez vašega soglasja.
- Na voljo imamo veliko paleto barvnih odtenkov, ki jih po želji lahko mešamo – tako se v celoti prilagodimo vašim potrebam in željam.
- Vsi materiali, ki jih uporabljamo za izdelavo permanentnega make upa, so namenjeni enkratni uporabi. To pomeni, da je vse, kar se dotakne vaše kože novo, namenjeno le za enkratno uporabo. Zato prenos kakršnih koli okužb ni mogoč.

Postopek permanentnega ličenja - PO postopku
- Na mestu aplikacije permanentnega make-upa se bodo napravile majhne kraste v barvi pigmenta.
- Nanje ves čas nanašajte posebno kremo, začnete pa jo nanašati 24 ur po postopku. Ta bo preprečila sušenje mesta aplikacije, dokler se povsem ne zaceli. Krast ne smete odstranjevati na silo.
- Nanesite tanko plast kreme – večja količina kreme bi povzročila izcedek. Za nanašanje (mazanje) kreme uporabite bombažne blazinice ali čisto roko. Pazite na higieno.
- Nanašanje kreme: obrvi – 2-3 krat dnevno, rob očesne veke dvakrat dnevno (krema ne sme priti v oči; to ni mazilo za oči!!!). Krast ne odstranjujte na silo – poškodujete lahko pigment, ki smo ga nanesli ali rano okužite.
- Trajanje otekline je pri vsakem posamezniku različno in lahko traja do naslednjega dne, včasih pa edem izgine že uro po postopku.
- Zvečer po postopku lahko nanje položite hladne vrečke čaja. Pripravite močan črni čaj – ne zeliščnega; čaj postavite v hladilnik; ko se ohladi, v čaj namočite mehko bombažno krpico (robček), ga temeljito ožemite in nanesite na očesne veke.
- Postopek lahko ponovite naslednje jutro

Obstojnost make-upa
Obstojnost permanentnega make upa je dve do šest let. Barve sčasoma izgubljajo svojo intenzivnost - postopno bledijo dokler popolnoma ne izginejo.

Intenzivnost barv je drugačna 1 leto po postopku v primerjavi z intenzivnostjo 3 leta po postopku.

Intenzivnost barv je različna in se razlikuje od posameznika do posameznika, saj je odvisna od mnogih faktorjev kot so: starost, elastičnost kože, tip kože, izpostavljenost soncu itd.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

45-minutna vakumska terapija za oblikovanje zadnjice

Za popolno zadnjico!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!