Ugodne smučarske karte in oddih! Super cena za 3-dnevni zimsko-spomladanski oddih v hotelu Krn v Tolminu: 2x nočitev s polpenzionom (zajtrk in večerja) + uporaba savn + zeliščna kopel + popust za smučarske karte za smučišče Cerkno in Vogel + wifi + izposoja koles! Kupon velja za 2 osebi.

Izberete lahko tudi 3-dnevni oddih za 1 osebo za 59 €.

Tolmin 3 dni le 59 eur
Tolmin 3 dni le 59 eur
Tolmin 3 dni le 59 eur
Tolmin 3 dni le 59 eur
Tolmin 3 dni le 59 eur
99,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Neverjetna cena za 3 dnevni zimsko spomladanski smučarski oddih v hotelu Krn v Tolminu: 2 x zajtrk, 2 x večerja, neomejena uporaba saun, možnost smučanja na smučišču Vogel (do 1.800 mnv) in smučišču Cerno možnost vožnje z avtovlakom skozi najdaljši slovenski železniški predor, zgodnji prihod in pozni odhod!

Odkrite grajski pridih sprostitve v dvorani sprostitve Eterikus ...

Proč od ponerelega sveta ...

Zakaj ne bi poskusili vsaj za kratek čas pobegniti od natrpanega vsakdanjika in si privoščili razvajanja in sprostititve?  V dvorani sprostitve Eterikus v hotelu Krn v Tolminu si boste lahko nabrali novih moči za vaše vsakdanje obveznosti. Šepet grajskih zidov vas bo spremljal ob zeliščnih kopelih, narejenih po srednjeveških recepturah iz zeli z domačega vrta in okolice, ter v finski ali infra savni.  Po starodavnih recepturah je varjeno tudi domače pivo, pridih srednjeveškosti pa v sebi nosijo tudi postrežene jedi.

V kolikor bi si zaželeli aktivnejšega oddiha, vas vabita na smučarska doživetja smučišče Vogel in Cerkno ter seveda narava v okolici hotela, kjer naj bi po pripovedovanju celo Dante Aligieri dobil navdih za svojo pesnitev Božanska komedija. Za zidovi hotela Krn in v njegovi okolici se čas ustavi, sedanjost pa poda roko preteklosti. Samo prisluhniti ji je potrebno.

Hotel Krn razpolaga  z 48 sobami. V njem je hotelski bar, dvorana, grajska soba, terasa ter dvorana sprostitve Eterikus  z infra in finskimi saunami ter kopelmi. Nahaja se v majhnemu mestecu Tolmin, na obronku Triglavskega parka, v neokrnjeni naravi, bogati z naravnimi in kulturnimi znamenitostmi. Je le streljaj oddaljen od italijanskih mestec in velikih nakupovalnih središč. Ponuja številne možnosti za aktivno preživljanje prostega časa ali sprostitve. 

Hotel Krn se ponaša z: dobro lokacijo, pridihom srednjeveškosti, srednjeveško dvorano sprostitve Eterikus, doma varjenim pivom brez dodanih konservansov in aditivov, varjenemu na višini 800 m, v objemu neornjene narave, ter z jedmi s poudarkom na postrvi iz soške doline in mesu, pridelanemu na slovenskih družinskih kmetijah. 

Namig za pustolovščino: 
panoramska vožnja v vlakom skozi najdaljši slovenski železniški predor, Bohinjski predor iz Primorske na Gorenjsko z možnostjo smučanja na smučišču Vogel. 

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

Univerzalni organizator za pokrovke in posode

Za učinkovito organiziranje različnh kuhinjskih dodatkov!

Super cena
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Cyber Print Shop: izdelava 50 fotografij

Shranite čudovite spomine! Odlična ideja za darilo!

-56%

Vodoodporna podloga Mat4Beach za plažo ali kampiranje

Primerna za različne površine in za vse vremenske razmere!

Super cena
NOVO

Obnovljen 24-palčni računalniški LED monitor Lenovo ThinkVision T24v-10

Briljantna, kontrastna in očem prijazna slika na 24 palcih vidne površine!

-70%
NOVO

Prenosni likalnik za lase – Lazyhair

Prevzemite nadzor nad svojimi lasmi s prenosnim likalnikom za lase!

-75%
NOVO

Zunanja ali notranja nadzorna kamera

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!