Za telesno in duševno sprostitev! - 50 % na 50-minutno klasično masažo celega telesa v Salon Your Beauty v Marboru!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge vrste masaže, preverite med dodatnimi možnostmi!

17,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
35,00 €
-50%
Prihranek:
17,50 €
 
 

Masaža deluje na več načinov:
okrepi delovanje imunskega sistema. Izboljša krvni in limfni obtok. Izboljša tonus kože. Poveča zavedanje telesa. Poveča metabolizem tkiva. Pospeši izločanje škodljivih snovi, ki povzročajo mišično napetost in utrujenost (npr. mlečna kislina). Izboljša in pospeši regeneracijo in prehrano tkiv. Zniža krvni tlak in frekvenco srčnega utripa ter izboljša respiratorne funkcije. Poveča celični metabolizem (izločajo se strupi). Zmanjša bolečine, odpravi in prepreči krče, mišicam vrne gibljivost in elastičnost in poveča mišično zmogljivost.
V tkivih se sproščajo snovi, ki posledično povzročijo refleksno razširitev žil, kar poveča pretok krvi in oskrbo tkiv s kisikom. Splošno ugodje, ki ga človek občuti po masaži. Masaža dvigne samozaupanje, človeka pomiri, telesno in duševno ga sprosti ter mu tako vrne ali obnovi voljo in veselje do dela in življenja.

Zakaj izbrati Your Beauty salon?

Ker je VAŠE dobro počutje njihova prioriteta!

Že pri vstopu v kozmetični salon vas vljudno sprejmejo in se z vami posvetujejo o željenih storitvah. Pomagajo vam poiskati rešitev, ki vam najbolje ugaja.
Njihova prioriteta je zagotavljanje kvalitetno opravljanje storitev. Zavedajo se, da je le zadovoljna stranka tista, ki se z veseljem vedno znova vrača k njim.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 2
NOVO Maribor, Slovenija

Masažno razvajanje v dvoje v soju svečk in kozarčku penine

Privoščita si sprostitev in razvajanje, ki si ga zaslužita!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Keratinsko vihanje trepalnic

Dolgotrajen učinek!