Zimski oddih! SUPER CENA za sprostitveni oddih za 2 osebi v Hotelu Aqua Roma 3* v Rimskih Toplicah: 1x nočitev z zajtrkom v VIP sobi (deluxe soba s savno in jacuzzijem za individualno uporabo) + 5-hodna gurmanska večerja za 2 osebi + pijača ali sladica dobrodošlice + penina v sobi!

Vrednost kupona je 10 €. Razliko 190 € do polne cene (200 €) plačate direktno ponudniku. Plačilo pri ponudniku je možno tudi s turističnim bonom 2020! Ne spreglejte vseh aranžmajev med dodatnimi možnostmi!

Hotel Aqua Roma 3*, Rimske Toplice: turistični bon
Hotel Aqua Roma 3*, Rimske Toplice: turistični bon
Hotel Aqua Roma 3*, Rimske Toplice: turistični bon
Hotel Aqua Roma 3*, Rimske Toplice: turistični bon
10,00€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
190,00 €
Super cena
 
 

Rimske Toplice ležijo na višini 214 m, ob zgodovinsko pomembni poti, ki povezuje Celje z Ljubljano preko Zidanega mostu. Dolino obdajajo lepa gozdnata pobočja, ki v sebi skrivajo raznovrstne eksotične rastline z vseh kontinentov sveta. Tako lahko v gozdu odkrijemo orjaške sekvoje, kanadske čuge, japonske hloe, ciprese, tise, kalifornijske cedre ter ostale rastline, ki so jih v preteklosti tukaj posadili ugledni gostje.

Kraj je odlično izhodišče za zanimive izlete na okoliške hribe, kot so Lisca, Kopitnik, Mrzlica, Šmohor. Prav tako je lep sprehod do domačije Antona Aškerca, po Ruski stezi ali po poteh ob reki Savinji. Gostom lahko tako na željo organizirajo razne izlete ali pohode.

Prav idilična narava naše bližine omogoča razne športno-rekreacijske aktivnosti skozi vso leto. Razburljive so kolesarske ter pohodniške poti. Z bližnjega Kopitnika se spuščajo jadralni padalci, po reki Savinji se lahko vozite s kajaki, kanuji ter rafti, lahko lovite tudi ribe ali pa se udeležite splavarjenja. Kamnite stene okoliških hribov pa nudijo tudi športnim plezalcem lep izziv. Pozimi so v bližini smučišča na Celjski koči, Lisci, smučišče Magolnik pri Radečah ter smučišče Briše nad Zidanim Mostom.

Udobnost v hotelu s 3. zvezdicami ...

AquaRoma je hotel ***, restavracija in picerija ter letno termalno kopališče. V ponudbi nudimo tudi večnamensko dvorano, primerno za organiziranje raznovrstnih dogodkov.
Rimske Toplice, kjer na desni strani Savinje stoji obnovljen objekt, obdajajo lepa gozdnata pobočja, ki nudijo vrsto možnosti za aktivni oddih. Tu so že pred našim štetjem stari Rimljani postavili prve bazene s toplo vodo ter s pridom izkoriščali njene zdravilne učinke. Vabimo vas, da ponovno odkrijete pozabljeni biser Slovenije ter se sprostite v odlični družbi!

NASTANITEV
V objemu zelenih Rimskih Toplic vam nudijo oddih proč od mestnega vrveža. Ne glede na to, ali samo potujete mimo Rimskih Toplic ter ste potrebni počitka ali pa ste se odločili preživeti prijeten teden malo drugače, se boste tam dobro naspali. Na voljo je kar 21 sodobno opremljenih sob s kopalnico, LCD televizorjem, dostopom do interneta ter balkonom oz. veliko teraso.

Vse sobe so opremljene z avtomatsko klimatsko napravo (ki pozimi tudi greje), hladilnikom ter sušilnikom za lase.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Oddih v Glampingu Sončna dolina Bioterme v Mali Nedelji

Preživite nepozabne, sproščujoče dneve, odmaknjeni od mestnega vrveža! Idealna izbira za družine! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Ankaran, Slovenija

Najem NOVE Premium mobilne hiške v Hotel & Resort Adria v Ankaranu

Vrednost kupona je 40,20 €. Razliko 227,80 € do polne cene (268,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Malinska, otok Krk, Hrvaška

Popolne počitnice v Blue Waves Resortu 4* na Krku

Opcije tudi za 1.maj!

Vrednost kupona je 54,00 €. Razliko 216,00 € do polne cene (270,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja in različnih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!