Prihaja 15.3., zamenjajte pnevmatike! Do 68% popusta na hitro in profesionalno menjavo pnevmatik ter centriranje, v vulkanizerstvu in avtopralnici Avtostop!

Plačajte 16€ za preobuvanje jeklenih konjičkov v vrednosti 50€.

16,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
50,00 €
-68%
Prihranek:
34,00 €
 
 

Juhuhu pomlad je skoraj tu, vaš jekleni konjiček pa lahko že 15. marca dobi novo, lahkotnejše obuvalo! Težave z avtomobilom lahko pridejo tako nenadno kot presenetljive prepreke na cesti. Da vas ne bi presenetila pomlad, vi pa bi se tesnobno vozili po razgretih cestah, vam z veseljem namignemo, da vztrajno prihaja čas, ko bo menjava pnevmatik neizogibna. Da se opravila ne bi lotili v zadnjem hipu, si zagotovite kupon in svoj termin v Vulkanizerstvu in avtopralnici Avtostop že danes. Primerne pnevmatike bodo poskrbele za vašo varnost in varnost vaših sopotnikov. V avtopranici Avtostop bodo poskrbeli, da bo menjava zimskih pnevmatik z letnimi potekala hitro, kvalitetno in učinkovito, z vašim konjičkom pa se boste lahko v čim krajšem času odpeljali novim dogodivščina naproti.

Zapeljite se varno :)

Če povprečno preživite od ene do dve uri na dan v avtomobilu, to nanese približno 12 ur na teden, preko 50 ur na mesec, 600 ur na leto, 1200 ur na dve leti … Poskrbite za Vaš avtomobil, eno vaših večjih dragocenosti, da bo udoben, čist, zdravju prijazen in varen. Pri vsem tem Vam pomagao ročna avtopralnica Stop.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Zagreb. Hrvaška

Estetska korekcija vek v polikliniki Superiora

Vrednost kupona je 200,00 €. Razliko 800,00 € do polne cene (1000,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Vstopnica za obisk mesta v malem - Minicity Ljubljana

Kreativno preživljanje prostega časa!

Super cena
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Temeljito čiščenje vozila, pranje podvozja in voskanje

Prepustite pranje vozila pravim strokovnjakom!

-77%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pomlajevalna kisikova nega v centru Spa Organic

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna lokacija v Ljubljani!