Svetlobna terapija BIOPTRON proti izgorelosti! - 50 % na 16-minutno svetlobno terapijo BIOPTRON namenjeno podjetnikom! Pomaga pri obvladovanju stresa (v primerih izgorelosti, izčrpanosti, pomanjkanju življenske energije in bolezni)!

Revolucionarna metoda za obvladovanje stresa, izboljšanje zdravja in počutja!

Terapija Bioptron za podjetnike
Terapija Bioptron za podjetnike
14,40€
    Kupi kupon
Vrednost:
28,80 €
-50%
Prihranek:
14,40 €
 
 

Ste izčrpan, utrujen podjetnik, slabe volje in brez energije?  Stres v današnjem času narašča in postaja vse večji problem sodobne družbe, vse to pa vodi v izgorelost, popolno izčrpanost življenske energije in v bolezni. Pri obvladovanju stresa pa vam lahko pomaga svetlobna terapija z napravo Bioptron!

Kadar naše življenje obremenjuje preveč stresa,  to pa poruši naše notranje ravnotežje, povzroči negativne občutke ter psihične in fizične težave. Ovire so notranje (notranji konflikti)in zunanje (vsakodnevno hitenje, vse večje zahteve, pritiski). Naj naštejemo le nekaj posledic stresa: motnje imunskega sistema( prehlad, glavobol, utrujenost, brezvoljnost, nemoč), motnje prebavnega sistema( rane na želodcu, driske), duševne motnje( težave s spanjem, koncentracijo, depresije, odvisnost od poživil, pomirjeval, pomanjkanje zadovoljstva v življenju…). Zato je ključnega pomena, da si vzamete trenutek zase, premislite življenjsko situacijo ter ne pozabite na psihično in fizično sprostitev ter povrnitev življenjske energije in smisla.

Terapijo priporočajo če:
- ste tudi vi utrujeni, izčrpani, brez energije, depresivni,
- vam primanjkuje kakovostnega časa,
- vas vsaka stresna situacija še dodatno obremenjuje

Kako deluje Bioptron?
Bioptron je medicinska naprava s posebno optično enoto, ki oddaja svetlobo, podobno delu elektromagnetnega spektra naravne sončne svetlobe, vendar brez UV sevanja. Deluje na naraven način, tako da podpira regeneracijske sposobnosti telesa in mu pomaga razvijati lasten potencial zdravljenja. Svetloba pri osvetljevanju kože stimulira znotrajcelične strukture in molekule, občutljive za svetlobo. To sproža verižne reakcije v celicah in tako imenovane sekundarne odzive, ki niso omejeni samo na osvetljeni del kože, ampak lahko zajamejo celo telo, stimulira in modulira popravne in regenerativne procese, pa tudi procese človekovega obrambnega sistema. Je popolnoma neškodljiva svetloba iz vidnih žarkov in lahko ogretih infra rdečih žarkov, ki delujejo tudi 1-2 centimetra pod površino kože. Dokazano je, da svetloba pomaga telesu pri samozdravljenju. Bioptron  omogoči boljšo prekrvavljenost, oskrbi telo z energijo, deluje na imunski sistem, tako da poveča odpornost, stimulira celice, odpravlja napetosti, negativna čustvena stanja, pripomore k boljšemu notranjemu občutku in posledično zdravju.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Nega obraza in čiščenje problematične kože (90 min)

Zaupajte nego kože strokovnjakom!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Kraljevska nega z diamantnim pilingom (50 min)

Za odlično regeneracijo kože!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

AFRODITINA večnivojska pomlajevalna nega obraza Wine Therapy v Mestu lepote

Eliksir mladosti, Wine Therapy s svetovanjem in AFRODITA KOZMETIKO! Odlično darilo za različne priložnosti! GRATIS: kratka masaža rok s posebno zaščitno kremo Camomile!