Predstavite se profesionalno! - 68 % na izdelavo 100 kosov enostranskih osebnih ali poslovnih vizitk (50 x 90 mm) na 300g papirju, v studiu Fox Biro!

V tej ponudbi lahko izberete tudi izdelavo in oblikovanje paketa vizitk (100 kosov) za 15,90 €, izdelavo paketa vizitk (500 kosov) za 23,50 €, izdelavo in oblikovanje paketa vizitk (500 kosov) za 35,90 €.

9,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
31,00 €
-68%
Prihranek:
21,10 €
 
 

Vizitka je vaša prva predstavitev bodočim strankam in kupcem. Vizitka je vaše ogledalo. Če je pravilno pripravljena in predana, lahko pomeni močno tržno ali prodajno orodje. Za razliko od preprostih vizitk pretekle dobe z golimi kontaktnimi podatki je današnja vizitka oglas, ki prodaja vas in vaše podjetje. Dobra vizitka naredi močan vtis, zbudi zaupanje do njenega lastnika in željo po sodelovanju z njim. Prejemniku dvigne obrvi, ga spodbudi k podrobnem pregledu obeh strani in spodbudi k navezovanju stika.
Pri Fox biroju vam nudijo hitro in kakovostno izdelavo vizitk. Za tiste, ki vizitke še nimate oblikovane, nudijo tudi grafično pripravo (oblikovanje) vizitk po naročilu.

Vizitke pripravijo v vektorskih programih (Corel Draw ali Adobe Illustrator), saj imajo vektorske pisave bistveno boljšo kvaliteto tiska od bitnih programov. Uporaba pisarniških programov (npr. Word) za pripravo vizitk ni primerna, saj obstaja velika možnost težav pri tisku in neljubih sprememb pisav ali oblike. Grafični elementi na vizitki naj bodo vektorski ali visokoločljivostne bitne (bitmap) slike (300 dpi). Le tako bo kakovost tiskanih vizitk res dobra.
Tisk vizitk je pri Fox biroju digitalen, kar bistveno zmanjša stroške priprave in izdelave, posebej za majhne naklade. Vizitke so tiskane v barvah, izjema sta kovinsko srebrna in zlata, ki ju pri takem tisku simulirajo. Na posebno željo lahko tiskajo tudi s klasičnim offset ali sito-tiskom ali vizitko dopolnijo z zlatotiskom.
Standardni material za izdelavo vizitk je 300g premazni polsijajni papir. Ta je gladek, prijeten na otip in zelo trpežen. Ob doplačilu je na voljo tudi nekaj drugih tipov papirjev, ki so namenjeni bolj posebnim primerom vizitk (eko krem barve, perla bele barve ...).
Vizitke po naročilu tudi plastificirajo po eni ali obeh straneh. Pri Fox biroju nudijo mat ali sijaj plastifikacijo, ki vizitke dodatno zaščiti.

Naj si vas zapomnijo!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Sanjska hiša za vašo punčko z LED osvetlitvijo

Vila je opremljena s številnim pohištvom, ki vaši omogoča neprestano oblikovanje novih interierjev!

-50%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

Super cena
Super cena
NOVO

Zložljiv prenosni stol v kompletu z naramnico za priročno prenašanje

Med svojimi pustolovščinami vedno najdite prostor za posedanje in sprostitev!

-50%
NOVO

Senzorski dozator tekočin 250 ml – dozirnik pene

Ta dozirnik je opremljen s senzorsko tehnologijo, ki omogoča higienično in enostavno doziranje brez dotika!

Super cena
NOVO

Komplet HP EliteDesk 800 G1 SFF s 24-palčnim monitorjem

2 leti garancije na računalnik in 1 leto garancije na monitor! Odličen računalnik za domačo pisarno!