Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Turška riviera

Čudovit 8-dnevni dopust v hotelu Meryan 5* na Turški rivieri z letalsko karto!

Nepozabne luksuzne počitnice v Turčiji! Ne spreglejte vseh terminov med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Tajska - odkrijte čare Azije! Vrednostni bon za 9-dnevno organizirano potovanje na Tajsko za 1 osebo: povratni letalski prevoz iz Ljubljane + vodenje v slovenskem oz. hrvaškem jeziku + 6x namestitev v hotelih 4* + 6x samopostrežni zajtrk + ogledi, vstopnine in vsi transferji po programu!

Plačajte le 162 € za bon v vrednosti 312 € za 9-dnevno potovanje na Tajsko, ki ga z doplačilom 1.087 € do polne cene (1.399 €) unovčite pri ponudniku. Termin 20. 2. do 28. 2. 2015!

9-dnevno organizirano potovanje na Tajsko
9-dnevno organizirano potovanje na Tajsko
9-dnevno organizirano potovanje na Tajsko
9-dnevno organizirano potovanje na Tajsko
9-dnevno organizirano potovanje na Tajsko
162,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Odkrijte čare Azije!
Tajska, poznana kot dežela smehljajev, začara obiskovalce s svojimi številnimi barvami in omamnimi vonjavami, bogatim okrasjem na templjih in eksotično tradicijo. Prevzemajoča tropska narava, zelena riževa polja, pisani sadeži in eksotične jedi očarajo obiskovalce. Dobrodošli v Bangkoku, mestu, ki združuje sodobnost s tradicijo. Obiskali bomo mesto Ayutthaya - nekdanjo prestolnico cesarstva. Številne znamenitosti, kot na primer most na reki Kwai, čakajo, da jih odkrijete.

Vaš program potovanja
1. dan: Polet iz Ljubljane do Istanbula in nadaljevanje poti proti Bangoku.

2. dan: Bangkok - Hua Hin
Prihod v Bangkok. Transfer z letališča Bangkok do Vašega hotela Amari v Hua Hinu (www.amari.com/huahin)  ali podobnem. Pijača dobrodošlice in namestitev v sobah. Preostanek dneva prosto.

3. dan: Hua Hin
Zajtrk v hotelu. Preostanek dneva lahko po izbiri namenite sprostitvi in počitku. Udeležite se lahko tudi fakultativnega izleta (ni vključen v ceno potovanja) k slapu Pala U. Izlet vključuje tudi kosilo. Pričakujeta Vas avanturistična vožnja in pohod skozi džunglo do spektakularnega slapa Pala U. Bolj spretni obiskovalci imajo možnost vzpeti se tudi do samega vrha. Lahko pa uživate v udobnem sprehodu in si privoščite prijetno kopel v kristalno čisti vodi. Nočitev v hotelu Amari Hua Hin ali v podobnem.

4. dan: Hua Hin - Kanchanburi
Zajtrk v hotelu. Jutranji odhod v Kanchanburi, glavno mesto province (čas vožnje približno 3,5 ure). Med potjo si bomo ogledali plavajočo tržnico v Damnoen Saduaku. Tukaj boste priča živahnemu trgovanju s sadjem, zelenjavo idr., ki še vedno poteka na tradicionalen način, iz čolna v čoln. Tradicionalne tajske hiše in način bivanja domačinov, ter vožnja z majhnim čolnom do plavajoče tržnice bodo zagotovo posebno doživetje. Pot bomo nadaljevali proti Kanchaburiju, kjer bomo obiskali Vojni muzej JEATH. Muzej prikazuje lokalne razmere med drugo svetovno vojno, ko so Tajsko zasedle japonske čete in začele z izgradnjo železniške povezave z Burmo - t.i. železnice smrti (Death Railway). Progo so gradili vojni ujetniki različnih narodnosti. Mnogi med njimi so med gradnjo tudi umrli. V muzeju so na ogled kopije treh bambusovih koč, ki so služile kot bivališča vojnim ujetnikom. V kočah so razstavljeni predmeti iz življenja v taborišču in iz gradbišča, med drugim tudi slike in fotografije. Nočitev v Hotelu Felix River Kwai ali v podobnem. (www.felixriverkwai.co.th).

5. dan: Kanchanaburi - Ayutthaya
Po zajtrku se odpravimo do “mosta na reki Kwai”, znanega po številnih filmskih uprizoritvah in knjigah. Sledi obisk slonjega tabora, kjer boste videli kako trenirajo slone za delo v gozdovih. V zanimivi predstavi boste spoznali slone vseh starosti, ki Vam bodo, tudi na duhovit način, predstavili svoje sposobnosti. Možno je tudi jahanje slonov skozi bambusov gozd (ni vključeno v ceno). Pot nadaljujemo proti nekdanji prestolnici Tajske, mestu Ayutthaya (1350-1767). Da je to čudovito mesto nekoč predstavljalo središče kraljevine, nas opozarjajo številne ruševine in templji tega veličastnega mesta. V Ayutthayi boste obiskali sledeče templje:
Wat Mongkol Borpith – mogočna zgradba z ogromnim bronastim kipom Bude.
Wat Phra Srisanpetch – največji tempelj v Ayutthayi, ki je znan po svojih značilnih restavriranih chedih (stupe oz. budistične zgradbe  v tajskem stilu). Ta tempelj so kot svojo kraljevsko palačo in svetišče uporabljali številni kralji.
Wat Yai Chai Mongkol – ležeč na jugovzhodu mesta. Tempelj so postavili leta 1357, po ukazu kralja Ramathibodija, prvega
vladarja kraljestva Ayutthaya. Veliko stupo je mogoče opaziti že iz velike razdalje. Nočitev v Hotelu Classic Kameo ali v podobnem. (www.kameocollection.com/classickameo-ayutthaya).

6. dan: Ayutthaya – Bangkok
Po zajtrku vožnja do Bangkoka (približno dve uri), kjer sledi nastanitev v hotelu v središču mesta. Preostanek dneva si lahko organizirate po svoje ali se odločite za poldnevni fakultativni izlet v “Thonburi Klongs & Wat Arun” (ni vključeno v ceno) s kosilom, kjer se boste s hitrim čolnom zapeljali po slikoviti reki Chao Phraya in raziskali kanale (klongs) Thonburija. Nato boste obiskali Wat Arun - tempelj jutranje zarje, ki predstavlja enega izmed najznamenitejših simbolov Bangkoka. Sestavlja ga masiven podolgovati prang (stolp v Khmer stilu), ki ga obdajajo še štirje manjši prangi. Nočitev v hotelu s 5. zvezdicami Aetas Lumpini ali podobnem. (www.lumpini.aetashotels.com). 

7. dan: Bangkok
Zajtrk v hotelu - ves dan je prost za samostojne oglede. Možnost poldnevnega fakultativnega izleta s krožno vožnjo po mestu, obiskom Kraljeve palače (Grand Palace) in z ogledom treh najznamenitejših templjev (ni vključeno v ceno).
Wat Traimit – t.i. tempelj Zlate Bude je domovanje največjega (3 metre visokeg in 5,5 tone težkega) zlatega kipa na svetu.
Wat Pho (ležeči Buda) - na 20 hektarjih,  je največji kompleks templjev v Bangkoku, ki je bil ustanovljen že v 17. stoletju.
Wat Phra Kaew (tempelj smaragdnega Bude) - velja za najpomembnejši budistični tempelj na Tajskem. Nočitev v hotelu s 5. zvezdicamiAetas Lumpini.

8. dan: Bangkok – povratek domov ali podaljšanje počitnic
Zajtrk v hotelu. Uživajte preostali čas in ga izkoristite za nakup spominkov ter nabiranje zadnjih vtisov iz tega živahnega mesta. Sledi transfer do letališča in polet do Istanbula.

9. dan: prihod v Istanbul in polet proti Ljubljani.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Ičići, Opatija, Hrvaška

HALLOWEEN zabavni družinski oddih v hotelu Ičići 4* na Opatijski rivieri!

MEGA tematske počitnice za celo družino!

Super cena
Nočitev: 4  |   Oseb: 2
Kope, Slovenija

Smučarski božič v NOVEM Grmovškovem domu na Kopah

SMUČANJE NA 13 PROGAH!

Prenovljene, širše proge, 3 nove freestyle proge, 2 novi štirisedežnici in vlečnica! Kope postajajo najbolj moderno smučišče v Sloveniji! Ne spreglejte vseh opcij božičnega oddiha med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Rovinj, Hrvaška

Morski oddih s polpenzionom in uporabo wellnessa v Hotelu Eden 4*

Vključeno bivanje otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Radenci, Slovenija

Termalni oddih s kopanjem v Hotelu Radin 4* ali hotelu Izvir 4* v Radencih

Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Laško, Slovenija

Sproščujoč termalni oddih v Hotelu Zdravilišče Laško 4*

Vrednost kupona je 45,00 €. Razliko 255,00 € do polne cene (300,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Bled, Slovenija

Popoln zimski wellness oddih v Hotelu Ribno 4* superior na Bledu

Vrednost kupona je 25,80 €. Razliko 103,20 € do polne cene (129,00 €) plačate direktno ponudniku.