NemskiJezik.si: - 50 % na 30-urni intenzivni tečaj nemščine za iskalce zaposlitve v Avstriji in drugih nemškogovorečih deželah + gratis literatura! Tečaj bo potekal 2x tedensko po 3 šolske ure.

Naučite se nemščina in poiščite priložnost v tujini.

99,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
199,90 €
-50%
Prihranek:
100,00 €
 
 

Ali ste se naveličali iskanja zaposlitve doma? Menite, da je vaše delo, izkušnje in izobrazba podcenjena? Ali si želite spremembe?

Prav imate. Naše znanje in delovne izkušnje so neprecenljive. Če te potrditve doma ne dobimo, je vredno poskusiti tudi na tujih trgih dela. A brez znanja tujega jezika ne gre. Ali ste vedeli, da je pri prvem osebnem stiku s potencialnim delodajalcem zaradi slabšega izražanja po telefonu ali na predstavitvenem razgovoru uspešnih le približno 10% vseh slovenskih kandidatov za zaposlitev v Avstriji in drugih nemško-govorečih deželah, čeprav so veliki strokovnjaki na svojem področju in so konkurenčni domači delovni sili? Zato ne prepustite prošnje za delovno mesto in osebne predstavitve pri bodočem delodajalcu temu naključju in se udeležite 30 urnega – intenzivnega tečaja nemščine za iskalce zaposlitve.

Na tečaju vas v nemškem jeziku naučimo:
- napisati kakovostno prošnjo za prijavo na delovno mesto (Bewerbungsschreiben) in življenjepis (Lebenslauf, Curriculum Vitae-CV);
- profesionalne in učinkovite osebne predstavitve (Persönliche Vorstellung) po telefonu in na zaposlitvenem razgovoru; (Vorstellungsgespräch) z delodajalcem;
- zaigrati na osebno noto in delodajalcu z zaupanjem vaših osebnih lastnosti o vključenosti v družbeno življenje, posredno, a učinkovito sugerirati vašo timsko in ciljno usmerjenost;
- uporabe nemščine v najpogostejših predvidenih življenjskih okoliščinah in specifičnih okoliščin vašega poklicnega profila, ki so lahko predmet zaposlitvenega razgovora;
- uporabe poslovne korespondence (Geschäftskorrespondenz): pisna (po navadni in elektronski pošti) in ustna (osebno in po telefonu).

Ob zaključku tečaja testiramo vaše znanje s pisnim preverjanjem namišljene prijave na delovno mesto in s simulacijo zaposlitvenega razgovora ter vam podamo usmeritve za realizacijo vašega cilja.

Nikoli ne boste imeli druge priložnosti narediti dober prvi vtis.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Zagreb. Hrvaška

Estetska korekcija vek v polikliniki Superiora

Vrednost kupona je 200,00 €. Razliko 800,00 € do polne cene (1000,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

45-minutna masaža po izbiri MY WISH v salonu Presslight

Masaža, prilagojena vašim potrebam in željam!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Velenje, Slovenija

Wellness razvajanje za 2 osebi v Hotelu Paka 4*

Čas je za romantiko!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Miklavž, Slovenija

LVL lash lift - vihanje trepalnic v IK studiu!

Najhitreši tretma za vihanje trepalnic!