Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Opatija, Hrvaška

Jesenski wellness oddih s polpenzionom v vrhunskem Hotelu Ambasador 5* v Opatiji

Krasna jesen v objemu klasične elegance vrhunskega hotela ob morju! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Jesen v Lovranu! - 50 % na 3 dni (2 nočitvi) v enem izmed novourejenih apartmajev Remisens Ville 4* za 3 osebe: Villa Atlanta, Villa Elsa ali Villa Belvedere + koriščenje notranjega bazena hotela Excelsior + buteljka kakovostnega hrvaškega vina in sladko presenečenje + wi-fi!

Odličen oddih na prelepi Opatijski rivieri!

Doživite prijetno jesensko sonce v Remisens Villah!
Doživite prijetno jesensko sonce v Remisens Villah!
Doživite prijetno jesensko sonce v Remisens Villah!
Doživite prijetno jesensko sonce v Remisens Villah!
Doživite prijetno jesensko sonce v Remisens Villah!
89,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
178,00 €
-50%
Prihranek:
89,00 €
 
 

Če iščete nastanitev v vrhunskem hotelu ali apartmaju, Remisens nikoli ne razočara. Ne glede na to, katero nastanitev boste izbrali vam veriga Remisens zagotavlja vse in še več za najbolj ugodno ceno. Tokrat v ponudbi čudovite staromeščanske, zgodovinske vile, ki združujejo duh bogate preteklosti in funkcionalnost modernega časa. Vse vile so bile za vaše maksimalno udobje leta 2014 popolnoma prenovljene.

Remisens Villa Atlanta 4* Lovran se nahaja v centru mirnega Lovrana, med hoteloma Excelsior in Bristol. Od Opatije je oddaljena samo 10 min vožnje, obkrožena pa je z lastnim mediteranskim parkom, ki se razteza vse do sprehajališča Lungomare. Krasotica je idealen izbor za vse, ki iščete tišino in mir. Ima 14 apartmajev na 4 nadstropjih, vsi so klimatizirani, imajo LCD kabelsko Tv, brezplačen wi-f ter popolnoma opremljeno kuhinjo. Če imate hišnega ljubljenčka ga ne puščajte doma, ampak ga pripeljite s seboj na super oddih, saj je Villa Pet Friendly in nudi možnost posodice za hrano in prekrivalo za vašega prijateljčka.
Check-in in check-out na recepciji sosednjega hotela Excelsior.
Naslov: Ulica Maršala Tita 21, 51415 Lovran

Remisens Villa Elsa 4* Lovran  je od hotela Bristol oddaljena zgolj nekaj minut. Posebnost vile je njena prefinjena in topla atmosfera, zato je priljubljeno pribežališče vseh, ki ljubijo to mestece. Vila je bila zgrajena v 19. stoletju, še danes lahko začutite eleganco nekdanjega časa. Lepotica je obkrožena z razkošnim zelenjem mediteranske vegetacije, ki je idealno za prijetne sprehode. Vila je popolnoma prenovljena, v njej se nahajajo apartmaji s 4 zvezdicami. Ima 4 nadstropja in 15 apatmajev in polapartmajev, vsi so klimatizirani, imajo LCD kabelsko Tv, brezplačen wi-f ter popolnoma opremljeno kuhinjo.
Check-in in check-out na recepciji sosednjega hotela Bristol.

Naslov: Ulica Maršala Tita 44, 51415 Lovran

Remisens Villa Belvedere 4* Lovran se nahaja v srcu Lovrana. Tudi to Vllo obdaja mediteranska flora in vas bo navdušila as svojim šarmom. Prijetna atmosfera daleč stran od nezaželenih pogledov. Ima 4 nadstropja in 15 apatmajev, vsi so klimatizirani, imajo LCD kabelsko Tv, brezplačen wi-f ter popolnoma opremljeno kuhinjo. Za mnogo nepozabnih trenutkov ima tudi lastno masažno kad in je ravno tako prijazna do vaših ljubljenčkov.
Check-in in check-out na recepciji sosednjega hotela Bristol.
Naslov: Ulica Maršala Tita 27, 51415 Lovran

Lovran se nahaja v neposredni bližini Opatije, na obali jadranskega morja. Obkrožen z visokimi, gostimi borovci in avtohtono vegetacijo bližnje planine Učke, to slikovito mestece uteleša duh Mediterana. Ker odlično združuje preteklost in sedanjost, ponuja edinstevno atmosfero, zaradi katere se boste vedno znova radi vračali.
Par kilometrov stran, če samo sledite obmorsko cesto, pa se nahaja krasna Opatija, ki jo vsekakor obiščite. Kaj se bo dogajalao v času vašega bivanja pa si oglejte TUKAJ.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Mala Nedelja, Slovenija

Oddih v Glampingu Sončna dolina Bioterme v Mali Nedelji

Preživite nepozabne, sproščujoče dneve, odmaknjeni od mestnega vrveža! Idealna izbira za družine!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Lovran, Hrvaška

Popoln wellness oddih v Villi Eugenia 4*

Sproščanje v srcu Kvarnerja!

Super cena
Oseb: 1
Gardaland, Italija

Enodnevni izlet z goHolidays v Gardaland z vključeno vstopnico!

ZAGOTOVLJENI ODHODI!

Doživite nepozaben dan, poln dogodivščin in adrenalina! 5 € popusta za otroke do 18. leta pri plačilu prijavnine!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Rovinj, Hrvaška

Oddih na otočku Sv. Andrije v Island Hotelu Istra 4*

Čudovit hotel na simpatičnem otočku pri Rovinju! Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Dobrna, Slovenija

SPA & wellness oddih s polpenzionom v Hotelu Švicarija 4*, Terme Dobrna

Kopanje v termalnih bazenih tudi na dan odhoda!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Golte, Slovenija

Adrenalinski oddih v Wellness Hotelu Montis, Golte

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Vrednost kupona je 57,80 €. Razliko 231,20 € do polne cene (289,00 €) plačate direktno ponudniku.