53 % popusta na popolno gladkost z brazilsko depilacijo v salonu MOJ-FRIZER.SI!

Plačajte 7,99€ za zapeljiv, negovan in gladek izgled vaše kože na intimnem predelu vašega telesa, v vrednosti 17€.

7,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
17,00 €
-53%
Prihranek:
9,01 €
 
 

Prava stvar za vaš intimni predel je brazilska depilacija! Ženski večer nas je ponovno spomnil na zabavna kultna dekleta ene najbolj legendarnih nanizank in na trenutek, ko se je Carrie na dopustovanju prvič soočila z brazilsko depilacijo s katero je sprožila svetovni trend. Prevzamite vlogo trendi ženske in si zagotovite popolno gladkost na najbolj intimnem predelu, kjer je koža tudi najbolj občutljiva. V salonu Moj-frizer.si bodo poskrbeli za gladko kožo brez motečih dlačic!

Odstranjevanje dlačic s produkti Better Waxing, še nikoli ni bilo tako enostavno. Better Waxing voski z različnimi dodatki, odstranijo dlačice zelo učinkovito in nežno. Za sabo pustijo le nežno gladko kožo. Po depilacijski losioni, pomagajo dlje časa ohranjati gladko kožo in preprečujejo vraščanje dlačic. Dlačice naj bodo pred depolacijo dolge od 4mm do 10mm, oz odvisno od moči dlačic. Nudijo vam depilacijo: obraznega predela, pazduhe, nog, trebuha, rok, bikini, brazilska (playboy, tanga...), hollywood (na intimni predel vam lahko narišejo 14 dnevni tatoo).

Obiščite jih v salonu Moj-frizer.si in z veseljem Vam bodo svetovali o stilski preobrazbi ali kateri koli drugi storitvi.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 2
NOVO Maribor, Slovenija

Masažno razvajanje v dvoje v soju svečk in kozarčku penine

Privoščita si sprostitev in razvajanje, ki si ga zaslužita!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Keratinsko vihanje trepalnic

Dolgotrajen učinek!