50 % popusta na mesečni paket oblikovanja telesa: 4x kavitacija z radio frekvenco (60min), 12x aerobna vadba Slender Light z IR terapijo (30min) in brezplačna navodila o prehrani, v Športno rekrecijskem društvu Aerobic Rače!

Plačajte 100€ in sledite ponovoletnim obljubam o popolnem in izoblikovanem telesu, v vrednosti 200€.

100,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
200,00 €
-50%
Prihranek:
100,00 €
 
 

Stresite odvečne centimetre s sebe in preoblikujte telo! Stres pred vstopom v fitnes center ali telovadnico, stopanjem na tekoči trak in gibanjem, ki vam ni najbolj po godu, vas lahko pripelje do stresne situacije, kjer še najbolj sposobno telo ne more s sebe spraviti bremen odvečnih kilogramov. Dovolite, da vašemu telesu spodnesejo odvečne centimetre, mlahavo kožo in tudi kilograme z vrhunskim enomesečnim paketom preoblikovanja telesa s 16-imi tretmaji in več kot dobrodošlo seznanitvijo o prehrani!

S kavitacijo zmanjšajo obseg (odstranjujejo maščobo) problematičnih delov telesa, kot so trebuh, boki, stegna, zadnjica... Rezultati so vidni že po prvi terapiji in je postopek, kjer s pomočjo nizkofrekvenčnega ultrazvočnega valovanja razbijajo membrane maščobnih celic, iz katerih se izlije maščoba v obliki trigliceridov v medcelično tekočino. Trigliceridi se pod vplivom encimov razgradijo v glicerol, ki prodre v krvotok, kjer se porabi za energijo in proste maščobne kisline, ki jih razgradijo jetra. Po kavitaciji je željena aktivnost, da se potroši maščoba, ki je prešla v krvotok, za energijo. Zato imajo pri njih po kavitaciji, RF kardiovaskularno aktivnost na tekočem traku ob Slender light napravi, ki oddaja IR žarke (pospešen metabolizem in s tem večja poraba Kcal).

V njihovem fitnesu vadite na cca. 150 m2 prostora na različnih trenažerjih in kardio napravah, kjer: izgubljate telesno maščobo in oblikujete telo; pridobivate mišično maso; povečujete moč, izboljšujete gibljivost in druge motorične sposobnosti; krepite srčno-žilni in dihalni sistem, ter pridobivate kondicijo. Pri njih je ves čas vadbe prisoten trener fitnesa, ki vam strokovno svetuje in priporoča ustrezno vadbo. Poleg fitnesa vam v Športnem rekreacijskem društvu Aerobic Rače nudijo še: aerobiko, pilates, vadbo za zdravo hrbtenico, vadbo sola hujšanja, ročno masažo, finsko savno.... Vabljeni v Športno rekreacijsko društvo Aerobic Rače :)

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

45-minutna masaža po izbiri MY WISH v salonu Presslight

Masaža, prilagojena vašim potrebam in željam!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Velenje, Slovenija

Wellness razvajanje za 2 osebi v Hotelu Paka 4*

Čas je za romantiko!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Miklavž, Slovenija

LVL lash lift - vihanje trepalnic v IK studiu!

Najhitreši tretma za vihanje trepalnic!