Za lep nasmeh! - 68 % na zobni nakit Swarovski: kristalček Swarovski + pritrditev kristalčka, v Medicinsko estetskem centru Perfect body!

Zablestite v novi podobi in polepšajte svoj nasmeh!

Do lepega nasmega z zobnim nakitom Swarovski!
Do lepega nasmega z zobnim nakitom Swarovski!
9,60€
    Kupi kupon
Vrednost:
30,00 €
-68%
Prihranek:
20,40 €
 
 

Zobni nakit je modna smernica s katero izkazujemo svojo elegantnost in poudarimo lep nasmeh. Primeren je za ženske in moške vseh starosti.

Zobni nakit se pritrdi hitro in brez bolečin, in kar je najpomembnejše da je postopek popolnoma neškodljiv, saj ne pušča nikakršnih trajnih posledic, je hitro pritrjen in po želji hitro odstranjen. Zobni nakit vam pritrdijo s photo ligt aparatom, (plava lučka) ki ga uporabljajo stomatologi za strjevanje belih zalivk. Zob je potrebno na pritrditev zobnega nakita pripraviti. Le to storimo tako, da zobno površino dodobra očistimo. Na očiščen zob pa se nanese lepilo, katerega se strdi s posebno modro lučko, na lepilo pa se v simetriji prilepi kristalček. Ko je lepilo strjeno, je postopek gotov.

Obstojnost zobnega naikta je odvisna od higiene zob, od kvalitete pritrditve ter tudi od tega, na katerem zobu je kristalček pritrjen. Kajti če je kristalček pritrjen na sprednjih zobeh – enice, je bolj izpostavljen tujkom (hrani ipd …), kakor če je pritrjen na zobeh, ki so malenkost pomaknjeni v ustno votlino (dvojke in trojke). Če upoštevamo vse dejavnike, lahko doseže kristlček obstojnost do nekaj let. Seveda pa lahko zobni nakit po želji, v primeru da se ga naveličate, brez posebnih težav odstrani zobozdravnik. Le ta bo odstranil kamenček in nato še ostanke lepila ter po želji zob tudi spoliral.

Za obstojnost zobnega kristalčka potrebna tudi higiena zob. Ni pa s tem zadeva končana, kajti higieno zob moramo nadgraditi ob pritrditvi zobnega nakita, saj moramo paziti predel okrog kristalčka, le ta naj bo vedno dovolj čist, kajti drugače lahko okrog zobnega nakita nastane karies (še posebej, če se odločite kristalček nositi več let zapored).
Atraktiven in privlačen nasmeh z zobnim nakitom v studiu Perfect Body!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Zagreb. Hrvaška

Estetska korekcija vek v polikliniki Superiora

Vrednost kupona je 200,00 €. Razliko 800,00 € do polne cene (1000,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

45-minutna masaža po izbiri MY WISH v salonu Presslight

Masaža, prilagojena vašim potrebam in željam!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Velenje, Slovenija

Wellness razvajanje za 2 osebi v Hotelu Paka 4*

Čas je za romantiko!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Miklavž, Slovenija

LVL lash lift - vihanje trepalnic v IK studiu!

Najhitreši tretma za vihanje trepalnic!