- 62 % na 3-dnevni najem podeželske Hiše Sela z bazenom na Krasu za do 9 oseb! Plačajte že od 11 €/osebo/nočitev za uživanje v prelepi kraški pokrajini, v vrednosti 525 €!

Čudovit oddih vse do konca novembra 2014!

Najem cudovite podeželske hiše na Krasu
Najem cudovite podeželske hiše na Krasu
Najem cudovite podeželske hiše na Krasu
Najem cudovite podeželske hiše na Krasu
Najem cudovite podeželske hiše na Krasu
199,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
525,00 €
-62%
Prihranek:
326,00 €
 
 

Kraška hiša Sela na Krasu leži na robu kraške planote. Je moderno opremljena tradicionalna hiša s tipično opečnato streho, v kateri se lahko nastani do devet oseb. Nudi popolno dopustniško rezidenco za družino, dve ali precejšnjo skupino prijateljev v prelepi kraški pokrajini, domu pršuta, terana in znamenitih kraških jam. Sprejme pa lahko tudi vaše poslovne partnerje, saj je novogoriški zabaviščni center oddaljen samo 14 km.

V hiši so tri spalnice z dvema ležiščema ter 3 pomožna ležišča. V kopalnici je večja kad, v pritličju pa dodatno ločeno stranišče. Domači kotički (kuhinja, kopalnica, postelje) so sodobni. Na voljo je tudi LCD televizijski zaslon z DVD predvajalnikom (mini videoteka). V pritličju se nahajajo jedilnica / kuhinja / dnevna soba s sedišči za 8 oseb s prehodom na teraso. Poleg je ljubek vrt s pogledom na kraško pokrajino ter zunanji manjši bazen, primeren predvsem za otroke (3 x 1,5 m). Narava v okolici ter vas Sela na Krasu vam zagotavljata mir in sproščenost, v bližini je veliko možnosti tudi za rekreacijo in zabavo.

Hiša leži na vrhu hriba v krasni vasici Sela na Krasu, zelo blizu meje z Italijo, pravzaprav je najbljižje nakupovalno središče v italjanskem Tržiču (Monfalcone). Srednjeveška vasica Štanjel je oddaljena le petnajst minut vožnje, proti morju se razprostira pogled nad Tržaški zaliv (6 km) z gradom Miramare, ki je priljubljena izletna točka, in Devinom, kjer na visoki pečini nad morjem prav tako kraljuje grajsko poslopje, vredno ogleda.
Narava v okolici ter vas Sela na Krasu vam zagotavljata mir in sproščenost, v okolici pa je veliko možnosti tudi za rekreacijo in zabavo, s kolesi, ki so vam na voljo v vili, pa se lahko podate na ogled lokalnih vasic in vinogradov. Lahko najamete jadrnico, če želite preživeti dan ob jadranju v Tržaškem ali Piranskem zalivu ali pa zapluti dlje proti Italiji ali Hrvaški; z navigatorjem ali brez bomo poskušali poskrbeti za vaše želje.
Če bi želeli poskusiti pršut ali teran, lahko govorite z oskrbnikom, ki vas popelje v domačo vinsko klet v sosednji vasici ali pa organizira degustacijo vin pri okoliških vinarjih ali pršutarjih. V pol ure se lahko zapeljete v Vipavsko dolino ali Goriška brda, kjer prav tako lahko uživate v dobri hrani in pijači ter številnih kulturnih in naravnih znamenitostih. Kulinarični izlet si lahko obogatite z ogledom ene od kraških jam v bližini.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Opatija, Hrvaška

Jesenski wellness oddih s polpenzionom v vrhunskem Hotelu Ambasador 5* v Opatiji

Krasna jesen v objemu klasične elegance vrhunskega hotela ob morju! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Portorož, Slovenija

JESEN! Oddih s polpenzionom in SPA v hotelu Lucija 3* v Portorožu ob promenadi!

Gostom hotela je na voljo SPA Lucija z notranjim bazenom ter savnami. Hotel se nahaja v neposredni bližini glavnega portoroškega sprehajališča.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rovinj, Hrvaška

Oddih na otočku Sv. Andrije v Island Hotelu Istra 4*

Čudovit hotel na simpatičnem otočku pri Rovinju! Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Dobrna, Slovenija

SPA & wellness oddih s polpenzionom v Hotelu Švicarija 4*, Terme Dobrna

Kopanje v termalnih bazenih tudi na dan odhoda!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Golte, Slovenija

Adrenalinski oddih v Wellness Hotelu Montis, Golte

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Vrednost kupona je 57,80 €. Razliko 231,20 € do polne cene (289,00 €) plačate direktno ponudniku.