55% popusta na gurmansko pojedino za 2 osebi z že vključenimi prilogami, ter 2x teranov liker, v restavraciji Via Bona! Odločite se za obisk v času večerje (po 18h), z živo glasbo. Plačajte 10,80€ za uživancijo v vrednosti 24

10,80€
    Kupi kupon
Vrednost:
24,00 €
-55%
Prihranek:
13,20 €
 
 

Užitek za dva ob gurmanski pojedini v prijetnem ambientu Via Bone! Tako kot tango, je tudi najboljše pojedine potrebno porazdeliti med dvema udeležencema, skupaj z nekaj strasti in veliko užitka. Naj vaše brbončice odplešejo prav do restavracije Via Bona, kjer se boste lahko predali zvoku žive glasbe in gurmanskim specialitetam. Navdušeni boste ob gurmanski plošči, s katere bodo počasi, a z užitkom izginjali puranji medaljoni z gobicami, rezinice svinjine popečene na žaru z mediteransko zelenjavo, pečen krompirček in riž z grahom. Do sitega se boste najedli. Da bo jed ostala topla, pa vam jo postrežejo na grelcu na sredini mize. Izkoritite zadnje dni v letu za druženje in užitek ob dobri hrani  ali pa večerjo nekomu podarite. Preživite prijeten večer ob živi glasbi in plesu, čaka vas prava poslastica ;)

Prostornost, svežina in odprtost ambienta, prijetno počutje, predvsem pa dobra hrana so lastnosti na katere so v restavraciji Via Bona najbolj ponosni. V sproščenem in prijaznem vzdušju bodo poskrbeli za vse, ki z veseljem jedo in se radi zabavajo. Na njihovih spletnih straneh najdete jedilnike za različne priložnosti, izveste vse o dogajanju pri njih in si izberete prostor, kjer se boste vi in vaša družba najbolje počutili. Predlagamo vam, da jih pokličete, ko načrtujete svoj obisk. Potrudili se bodo, da upoštevajo vaše želje in se jim prilagodijo.

Pridite na morske in glasbene specialitete v Via bono.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ptuj, Slovenija

Celodnevno kopanje in kosilo v kopališču Vespasianus, GH Primus 4*sup Terme Ptuj

VKLJUČENO KOSILO!

Obilica užitkov in doživetij v slogu antičnega Rima!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Po Sloveniji

Polet z jadralnim padalom v tandemu

Doživite adrenalin!

-54%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Biometrična e-fotografija za osebne dokumente

V tej ponudbi je na voljo tudi druga opcija, preverite med dodatnimi možnostmi!