Vzpostavite ravnovesje v svojem telesu! - 78 % na tretma aurikuloterapije - ušesna refleksoterapije, s celostnim diagnostičnim pregledom, v ordinaciji z najboljšimi kitajskimi specialisti za TKM v Sloveniji, Centru TKM v Ljubljani ali Novem Mestu!

Kuponi so unovčljivi do 15. 8. 2014. Pri tej ponudbi lahko izberete tudi tretma z unovčljivostjo do 30. 9. 2014 za 13,50 €.

9,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
45,00 €
-78%
Prihranek:
35,10 €
 
 

Osvobodite se od nadležnih bolečin in bolezni ter ponovno vzpostavite ravnovesje v svojem telesu! Naj vam tradicionalna kitajska medicina pomaga ohraniti zdravje na najbolj naraven način.
Tradicionalna kitajska medicina (TKM) je preverjen in varen medicinski sistem, saj se neprekinjeno razvija že 4.000 let! TKM se zdi zahodnemu človeku včasih nenavadna, a je popolnoma logičen, sistematičen in urejen medicinski sistem, ki je podrejen osnovnemu cilju: ohraniti in povrniti zdravje na človeku in telesu prijazen način. Zdravniki kitajske medicine se šolajo na fakultetah za kitajsko in zahodno medicino, kar jim omogoča, da bolj učinkovito in celostno pomagajo svojim pacientom. Pomemben del študija je tudi zeliščna medicina in prehranska terapija.

Diagnostični pregled po TKM-ju obsega opazovanje pacienta iz vseh vidikov zaznav. Zdravnik pacienta najprej vodi skozi niz vprašanj o njegovem počutju in bolezni. Postavlja vprašanja v zvezi s pacientovim spanjem, prebavo, apetitom, bolečinah (lokaciji in vrsti), mesečnem ciklusu pri ženskah idr. Ob odgovorih opazuje pacienta - kako izgleda njegova koža, oči, kakšna je moč glasu, drža ipd. Posebno pozornost posveti palpaciji pulza vzdolž obeh zapestij (tipanje pulza) in opazovanju jezika. S tema dvema metodama dobi pomembne informacije o stanju telesa in energije, delovanju organov in morebitnih bolezenskih simptomih. Diagnostični pregled je holistični, saj obravnava človeka kot psiho-fizično celoto in odkriva vzroke, zakaj je do bolezni sploh prišlo. Poleg vzrokov bolezni, je cilj TKM-ja, da tudi odpravlja posledice oziroma simptome bolezenskega stanja (na primer: zdravi se vzrok glavobolov in bolečino, ki je simptom).

Aurikuloterapija je ušesna refleksoterapija oziroma akupresura. Temelji na dejstvu, da je uho sestavljeno iz mikrosistemov, ki odražajo celotno telo in vse organe. Je klinična metoda, ki jo je priznala tudi Svetovna zdravstvena organizacija in je zelo popularna na Kitajskem, v Evropi in ZDA. Zdravnik kitajske medicine na podlagi diagnostičnega pregleda nalepi na uho majhne kuglice, ki si jih pacient nežno pritiska 2-3 dni, lahko večkrat na dan. S stimulacijo določenih točk na ušesu – refleksnih con, se lahko zdravijo vzroki bolezni in simptomi. S to metodo se zdravijo številne kronične ali akutne bolezni (kronične bolečine, mišično – kostna obolenja, migrene in glavoboli, alergije, stres, anksioznost, depresijo, težave s koncentracijo, odvisnosti od kajenja ali alkohola in pomaga pri hujšanju). Je dobra alternativa akupunkturi. Dodaj nekaj o tem, da smo ena najboljših ordinacij v Sloveniji, s tradicijo​ in pravim pristopom (vedno se dela diagnostika, terapija se prilagaja glede na vsakično diagnozo oz novo stranje v telesu, vedno prisotni prevajalci, predlaga se samo toliko terapij, kot jih pacient res potrebuje, terapije se izvaja samo 1-2x tedensko in ne vsak dan - ker to je primerno samo za res akutne bolezni, posebnost je tudi prehransko svetovanje in svetovanje glede zeliščne terapije ki je osnova kitajske medicine).
Center TKM je ordinacija s tradicijo. Nudijo vam najkvalitetnejše zdravnike tradicionalne kitajske medicine v Sloveniji! Sistem dela temelji na pravem pristopu – vedno se pacientu naredi diagnostika, terapija se prilagaja glede na novo stanje v telesu. Pri pacientu je vedno prisoten prevajalec. Ne poslužujejo se vsakodnevnih terapij, saj so te primerne le za hujša akutna stanja. Obisk je na začetku priporočljiv en krat tedensko. Velik poudarek dajejo prehranskemu svetovanju in svetovanju glede zeliščne terapije, oboje je osnova kitajske medicine.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-70%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Diagnostični pregled tradicionalne kitajske medicine

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije storitev tradicionalne kitajske medicine, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Spodnje Gameljne, Ljubljana

Hrustljava ocvrta postrv v gostilni Štirje ribniki v Spodnjih Gameljnah!

Dobrodošli v gostilni, obdani s štirimi ribniki, v katere priteka reka Gameljščica in se iztekajo v reko Savo!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

60-minutna antistresna terapija v masažnem salonu Balance

Povrnite telesu izgubljeno vitalnost!