60 % popusta na havajsko masažo (60 min.), v Kozmetičnem salonu Beauty Effect! Plačajte 18 € za sproščanje ob masaži iz toplih krajev, v vrednosti 45 €.

18,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
45,00 €
-60%
Prihranek:
27,00 €
 
 

V prazničnih, zimskih, stresnih ali katerihkoli dnevih paše masaža! Skrb za vaše telo, je naloga, ki ne pozna konca, podobno kot je preštevanje vseh zvezd na nočnem nebu. Zaščitite vaše zdravje ali zdravje bližnjih na zvezdniški način. V Kozmetičnem salonu Beauty Effect vam tokrat ponujajo havajsko masažo, ki je del tradicionalnega zdravilskega izročila in kot taka povrne življenjsko moč, izboljša pretok energije ter odpravlja napetosti, ki so posledica stresa. Lahko bi rekli, da masaža poteka v "aloha" ritmih, po taktu katerih ritmično drsijo dlani in se gibajo podlakti ter komolci. Ustvarja občutek enosti in kot nežno valovanje zaziblje v stanje harmonične sprostitve. Poslužite se globoko sproščujoče masaže, ki je zelo učinkovita pri odpravi stresa in psihične ter fizične napetosti. Pričarajte si Honolulu ;)

Havajci verjamejo, da masaža zdravi na telesni, duševni in duhovni ravni, zato je tudi pristop tovrstne masaže celostno usmerjen k pacientu. Havajska masaža temelji na havajski filozofiji imenovani Huna, ki pravi, da vse, kar obstoji, išče harmonijo in ljubezen, zato masažo imenujejo tudi masaža “ljubečih rok”. Terapevti in maserji uporabljajo dlani, podlahti, prste, členke, komolce, kolena, noge, tudi palice in kamenje; masažo pa spremlja havajska glasba. Tradicionalno se je tovrstna masaža izvajala v štirih kontekstih: Kot zdravilna praksa avtohtonih zdravilcev; kot razkošna storitev in za pomoč pri prebavi, predvsem s strani vladajočega poglavarji; kot masaže, ki so si jo izmenjavali družinski člani; posluževali pa so se jo tudi mojstri havajskih borilnih veščin.

Naj vas zasvojijo Havaji in njihova sproščujoča in antistresna masaža!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Zagreb. Hrvaška

Estetska korekcija vek v polikliniki Superiora

Vrednost kupona je 200,00 €. Razliko 800,00 € do polne cene (1000,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

45-minutna masaža po izbiri MY WISH v salonu Presslight

Masaža, prilagojena vašim potrebam in željam!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Velenje, Slovenija

Wellness razvajanje za 2 osebi v Hotelu Paka 4*

Čas je za romantiko!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Miklavž, Slovenija

LVL lash lift - vihanje trepalnic v IK studiu!

Najhitreši tretma za vihanje trepalnic!