55 % popusta za ogled tekme FIS Svetovnega pokala v teku na smučeh na Rogli za 2 osebi + 3x gratis spust po adrenalinskem sankališču Zlodejevo! Plačajte 9 € za navijaško-zimski športni dan, v vrednosti 20 €.

9,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
20,00 €
-55%
Prihranek:
11,00 €
 
 

Rogla vabi na FIS Svetovni pokal v teku na smučeh, 17. in 18. decembra 2011! Tekmovalne proge bodo pripravljene do uradnega treninga, vsi ljubitelji zimskih športov, predvsem pa teka na smučeh pa lahko že danes ogrejete prste in si priklikate vstopnice za ogled tekme Svetovnega pokala v smučarskih tekih na Rogli za 2 osebi. Da ne bi glasilke trpele le ob navijanju pa si bodo lahko dale duška tudi ob trikratnem spustu po adrenalinskem sankališču Zlodejevo. Prepustite se idilični okolici Rogle in pravim svetovnim ikonam smučarskega teka. Vsi dobro poznate našo šampijonko Petro Majdič. Torej zelo dobro veste, da je tek na smučeh pravi garaški šport. Oglejti se tekme doma v Sloveniji in pustite televizorjem počitek. Verjemite nam, se splača. Udeležite se pravega zimskega športnega dne ;)

Kljub muhasti naravi, ki je postregla le s skopimi pogoji za tehnično zasneževanje, je predstavnik Mednarodne smučarske federacije, odločil, da bo tekmovanje za FIS Svetovni pokal v teku na smučeh izvedeno v skladu z načrtovanim programom. FIS inšpekcijo, ki je na Rogli potekala, je spremljalo veselo hrumenje snežnih topov. Odločilnega pomena pa je bilo to, da se je na Rogli v zadnjih dneh oz. takoj ko so vremenski pogoji to dopustili, začelo z izdelovanjem tehničnega snega v t.i. deponijo na Mašin žagi. Tako je pripravljenega kar 50.000 m3 snega. V veliki želji, da se tekmovanje izvede prav na Rogli je Mednarodna smučarska federacija sprejela in potrdila nekoliko spremenjeno tekmovalno progo, ki bo tokrat usmerjena bolj proti alpskemu delu smučišč oz. bo nekoliko potekala celo po le-tem. Na novo začrtani tekmovalni progi bo možno primerno tehnično zasneževanje, saj zemljišče na katerem bo potekala ni vključeno v varovano območje Nature 2000. Del proge bo potrebno pripraviti tudi z navozom tehničnega snega iz omenjene deponije na Mašin žagi. Ker je v slogi moč, se bodo organizatorjem pri tem na pomoč priskočili okoliški kmetje s traktorji ter ekipa združenih slovenskih smučarjev tekačev in ljubiteljev smučarskega teka.

Priskrbite si popolni zimski dan ob ogledu tekme Svetovnega pokala v smučarskih tekih na Rogli ;)

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Portorož, Slovenija

PRVOMAJSKI ODDIH s polpenzionom v Casi Bel Moretto 4* v Portorožu!

LAST MINUTE PONUDBA!

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Vodice, Hrvaška

POMLAD! Oddih s polpenzionom v hotelu Villa Arausana & Antonina 4* v Vodicah!

Hotel Villa Arausana & Antonina vas bo navdušil s svojim modernim slogom. Nahaja se le nekaj korakov stran od plaže, na voljo je zunanji sladkovodni bazen.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Rogla, Slovenija

POMLAD! Oddih s polpenzionom v hotelu Natura 4* na Rogli z neomejenim savnanjem!

V hotelu se prepletata tradicija in sodobnost, goste pa očarajo čudoviti razgledi, ki se odpirajo s teras. Dodana vrednost hotela sta neposredni dostop na smučarsko tekaške proge ter rolkarsko stezo.