50 % popusta na ročno limfno drenažo ali anticelulitno masažo telesa (60 minut), v masažnem studiu Malisa! Plačajte 21 € za popolno telo brez maščobnih oblog, v vrednosti 42 €.

21,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
42,00 €
-50%
Prihranek:
21,00 €
 
 

Podarite telesu praznično preoblikovanje! Podobno kot avtomobili, tudi človeško telo potrebuje pravilno nego, da ostane zdravo in fit za praznično fotografiranje pred fotografskim objektivom.  Ker lepota pomeni, da se vam, v nasprotju z avtomobilom, nikoli ni potrebno ustaviti, prestavite v peto prestavo in pridite v masažni studio Malisa! Letos naj vas novoletne zaobljube ne skrbijo, kajti našli smo rešitev. Za presunljivo podobo lahko izbirate med anticelulitno masažo, ki je namenjena ženskam in bo izboljšala prekrvavitev, pospešila limfni pretok in vzpodbudila razgradnjo maščob. Lahko pa se odločite za ročno limfno drenažo celega telesa, ki je priporočljiva tudi za moške in odvaja tekočino, razstruplja in prenavlja tkiva ter pomaga doseči zdrav imunski sistem. Poslužite se sproščujočega, blagodejnega in zdravega tretmaja za ponosno telo ;)

Osnovni namen, Masažnega salona Malisa je, s storitvami pomagati, osrečiti, negovati človekovo telo, učiti ljudi razlikovati, doživljati, ozavešcati in prepoznavati lepoto v sebi in na sebi ter živeti s spremembami, ki nam jih narekuje intuicija in življenje. Tako boste z anticelulitno masažo s kremo »lipo drain« izboljšali prekrvavitev, pospešili limfni pretok ter vzpodbudili razgradnjo maščob. Z ročno limfno drenažo celega telesa pa okrepili imunski sistem, ker deluje antistresno boste telo očistili strupov in toksinov. Če limfni sistem ne deluje najbolje, se začnejo v telesu nabirati strupi, ogroženo je delovanje celic, kar posledično pripelje do fizičnih težav (bolezen, prekomerna teža, celulit, slabo počutje…). Indikacije: zatekanje nog, poškodbe sklepov, zastajanje vode v telesu, po operacijah, pri katerih so bile odstranjene bezgavke, za odpravljanje celulita, ohranjanje tonusa kože pri hujšanju.

Razveselite telo z odstranitvijo celulita in maščobnih oblog ;)

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Radovljica, Slovenija

Rafting na Gorenjskem (13 km)

Preizkusite nekaj novega in razburljivega!

-69%
Oseb: 1
NOVO Bregana, Hrvaška

Čiščenje zobnega kamna v ordinaciji Dent Natura v Bregani

V tej ponudbi je na voljo tudi druga opcija, preverite med dodatnimi možnostmi!