51 % popusta na vrednostni bon za čudovito manikuro s parafinsko oblogo in pilingom rok, v Kozmetičnem salonu Beauty Effect! Plačajte 9,90 € za najlepše urejene nohte, v vrednosti 20 €.

9,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
20,00 €
-51%
Prihranek:
10,10 €
 
 

Pomahajte v pozdrav prelepo urejenim rokam in čudovitim nohtom! Če bi bile ženske brez zapeljivih nohtov, si moški ne bi mogli pasti oči ob ogledovanju drznega odpiranja pločevink. Ker so zaradi tovrstnih opravil, in tudi preostalih, vaše roke vsak dan obremenjene, jih prepustite prazničnemu razvajanju v Kozmetičnem salonu Beauty Effect! Na vas čaka  piling s parafinsko oblogo, ob čemer bodo vaše roke zasijale ob nepopisni mehkobi, obenem pa bodo tudi navdušeno dvignile palce ob kraljevi manikuri z obdelavo nohtov in lakiranjem. Bodite na božično-novoletnih zabavah še bolj čudoviti in samozavestnejši, in visoko nazdravite s praznično penino ;)

Za lepši jutri obiščite salon Beauty Effect, kjer vam v skrbno načrtovanem ambientu nudijo najmodernejše postopke dela z vrhunskimi proizvodi. Njihovo vodilo je vrhunska usluga za sprejemljivo ceno. Nudijo vam kraljevo manikuro, kraljevo nego nog, gelne nohte cathrine, nege rok, več vrst sprostitev z masažo, depilacije, brazilsko depilacijo, nege obraza z vrhunsko kozmetiko, anticelulitne programe, urejanje obrvi, barvanje obrvi, ter ob posebnih priložnostih za vaše najdražje darilni boni. Tukaj so samo za vas. Pridite in se prepustite profesionalcem.

Prepustite svoje roke strokovnjakom Kozmetičnega salona Beauty Effect in bodite ponosni na svoje lepo urejene nohte in roke ;)

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Anticelulitna masaža v zasebni kliniki Zdrav splet

Pri tej ponudbi lahko zberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 6
NOVO Rogla, Slovenija

Družinska vstopnica za Pot med krošnjami Pohorje na Rogli!

2 odrasla + 4 otroci!

Doživetje narave kot jo vidijo ptice! Spoznajte veličastna drevesa Pohorja! Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Zmanjševanje strij v zasebni kliniki Zdrav splet

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Rimske Toplice, Slovenija

Odlična celodnevna sprostitev v savni v Rimskih termah!

Podoživite in izkusite čarobne trenutke razvajanja rimskih bogov in cesarjev.