51 % popusta na sprostitveno masažo celega telesa (60 min.), na domu! Plačajte 19,60 € za popoln počitek in blagodejen občutek v varnem zavetju vašega doma, v vrednosti 40 €.

19,60€
    Kupi kupon
Vrednost:
40,00 €
-51%
Prihranek:
20,40 €
 
 

Masaža doma, izpod prstov profesionalnega maserja! Želite si masažo, pa bi raje videli, da bi prišla kar k vam. Čeprav vse ne pade ravno z neba, se bo tokrat zgodilo, da bo potrkalo prav na vaša vrata. Zamislite si klasiko, ki bo del vašega mesečnega sproščanja... ali pa celo del vašega vsakdana ;) . Klasična masaža celega telesa bo potrkala na vaša vrata ali pozvonila na vaš zvonec, saj boste le tako končno občutili celovit blagodejni učinek masaže telesa, brez dodatnega stresa pri iskanju lokacije salona :) Na vaš prag bo prišel strokovni maser, pri vas postavil masažno mizo in vas masiral 60 minut. Olajšani boste bolečin in nenehne utrujenosti, konec bo napetih oziroma zakrčenih mišic in kar je najpomembnejše - sprostili se boste po napornem dnevu. Kadar ne morete ali ne želite zapustiti svojega doma, nimate dovolj časa ali po službi pridete domov utrujeni, je klasična masaža na domu za vas najprimernejša rešitev ;)

Masaža je najverjetneje najstarejša in najbolj preprosta oblika zdravljenja. V tradicionalnih kulturah se zdi samoumevno, da redna masaža koristi ljudem vseh starosti. Njeno bistvo je dotik, ki vzbuja ugodje in izboljša zdravje. Če smo utrujeni ali se nas loteva glavobol, se gladimo po čelu, če hočemo potolažiti otroka, ga potrepljamo po rami, boleče mesto samodejno podrgnemo… Tako učinkujemo na celotno telo, zlasti na mišice, kožo, živce, krvni obtok in limfe ter izboljšujemo počutje. Učinki masaže so fizične in psihološke narave. Širijo se krvne žile in izboljšuje se prehrana celic kože, ki je bolj prožna. Zmanjšajo se bolečine mišic, doseže se večja gibljivost, boljša prekrvavitev in prehrana mišic (hitrejša regeneracija), izboljša se prehranitev hrustanca in ligamentov, sproščajo se medrebrne mišice in sklepi, preprečujejo se infekcije dihal, poveča se gibljivost prsnega koša.

Zagotovite si masažo na vašem domu.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Prestižni diamantni piling v centru Spa Organic

GRATIS: refleksna masaža dlani, čaj, strokovno individualno svetovanje, svetovanje o preparatih za domačo nego kože, strokovni pregled kože, nežen make-up s certificirano organsko dekorativno kozmetiko! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!