Popolna sprostitev! - 54 % na 60-minutno masažo celega telesa po izbiri: masaža z olji ALI tajska masaža ALI masaža s kamni, v masažnem salonu Beb'z!

Poskrbite za boljšo prekrvavitev in sprostitev telesa!

Sprostite se s cudovito masažo po izbiri
Sprostite se s cudovito masažo po izbiri
13,80€
    Kupi kupon
Vrednost:
30,00 €
-54%
Prihranek:
16,20 €
 
 

Izberite si svojo masažo!

Tajska masaža podobno kot ostale masaže daljnega vzhoda ohranja in uravnava življenjsko energijo. Z njeno pomočjo dosežemo telesno in duševno sprostitev ter izboljšamo energijsko presnovo telesa. Njen učinek je globlji kot pri klasični masaži. Deluje sprostitveno, protibolečinsko, izboljša krvni obtok in delovanje imunskega sistema, poveča gibljivost sklepov, stimulira limfni sistem, daje občutek telesnega in duševnega ravnovesja in krepi zdravje. Navadno se izvaja na blazini na tleh, oblečeni bodite v udobna, naravna oblačila. Maserka pri masaži uporablja palce, dlani, komolce in kolena.

Masaža s kamni je mešanica masaže, pretoka energij in prijetnih občutkov ob stiku telesa s toplimi kamni. Povezava masaže in starodavnega znanja je tisto, kar omogoči, da je masaža s toplimi kamni odlična in enkratna metoda pri odpravljanju telesnih, duhovnih in čustvenih težav z zdravjem. Masaža s toplimi kamni vnaša v življenje več harmonije in uravnovešenosti. Kamni, ki jih uporabljamo pri tej masaži so dar narave, dajejo nam njeno moč in nas zdravijo. Razgreti, naravno zglajeni kamni pripomorejo k občutku globoke sprostitve. Prepojeni z zdravilnimi eteričnimi olji pospešujejo prekrvavitev in sproščajo utrujene mišice.

Le 60 minut potrebujete za popolno prerojenost z masažo telesa po izbiri!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
NOVO Škofja vas, Slovenija

Maderoterapija, popoln tretma za odpravo celulita

Za super poletno postavo!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljutomer, Slovenija

Odlična manikira z gelish lakiranjem v Studiju lepote in zdravja Beky

Prepustite se razvajanju in dovolite, da vaši nohti zasijejo!

-95%
Oseb: 1
NOVO Gorica pri Slivnici, Slovenija

Vgradnja in predelava avtomobila za vožnjo na plin

Takoj plačate vrednost kupona 1nadan.si, 46,90 €. Razliko 600 € (za Versus PRO) do polne cene (1500 €) plačate direktno ponudniku! Možna tudi druga doplačila za različne tipe avtoplinskih sistemov!