52 % popusta pri barvnih preoblekah za prenosnike ProtecTech – »preoblecite« svoj prenosnik v atraktiven design po vaši želji in skupaj s poštnino plačajte 10,73 € namesto 22,59 €.

10,73€
    Kupi kupon
Vrednost:
22,59 €
-52%
Prihranek:
11,86 €
 
 

Sivi, črni, srebrni, beli … ste naveličani dolgočasnih prenosnikov? Mi tudi! Sedaj imate priložnost, da naredite vaš prenosnik unikaten - s »ProtecTech« barvno preobleko! S pomočjo spletne aplikacije si lahko sami na popolnoma preprost način, izdelate unikatno preobleko za katerikoli prenosnik. Uporabite lahko svoj dizajn, ali pa izbirate med več 200 atraktivnimi in že pripravljenimi dizajni v galeriji. Zaščita in estetika, zagotovljena obstojnost barv, preprosta namestitev ter odstranitev brez ostankov lepila – to so barvne preobleke ProtecTech. Izkoristi priložnost – kupi kupon ter si izdelaj preobleko po želji. Barvne preobleke so izvirno darilo za vaše najdražje. Podarite jim barvno preobleko in jim polepšajte njihov prenosnik!

ProtecTech – zaščita s stilom! Barvne preobleke so izviren način zaščite in polepšanja vašega »gadgeta«. Izdelane so iz najkakovostnejše samolepilne folije, zagotavljajo obstojnost barv in ne puščajo sledi lepila. Vsaka “obleka” je še dodatno zaščitena s posebnim zaščitnim slojem, t. i. laminacijo, kar podaljša življenjsko dobo in obstojnost barv preobleke. Patentirani mikro kanalčki na lepljivi strani folije zagotavljajo preprosto nameščanje brez nastajanja mehurčkov. Preobleka ne zahteva nikakršne posebne nege in je prilagojena vsaki posamezni napravi. Poleg prenosnikov ponujamo možnost popestritve izgleda in personifikacije številnih vrst naprav - mobilnih telefonov, MP3/MP4 predvajalnikov, prenosnikov in igralnih konzol. Nameščena barvna preobleka ne samo, da polepša izgled ohišja naprave, ščiti jo tudi pred neželenimi praskami.

Uporaba spletne aplikacije Designeron za oblikovanje je preprosta – na naslovu design.protectech.si izbereš model in velikost prenosnika, naložiš svoj dizajn ali ga izbereš iz galerije, izpolniš podatke za dostavo, vpišeš kodo 1nadan.si v polje komentar in zaključiš nakup. Paketu so priložena tudi navodila za namestitev in odstranitev, najdete pa jih tudi tukaj. Ob prevzemu pošiljke ne plačate nič, saj ste strošek poštnine poravnali že z nakupom kupona 1nadan.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Pula, Hrvaška

Luksuzna sprostitev v Istri, v Grand Hotelu Brioni 5* v Puli

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

Popolno prestižno sproščanje v Puli! Ne spreglejte vseh aranžmajev med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Portorož, Slovenija

PRVOMAJSKI ODDIH z uporabo bazenov in savno za 2 osebi v Lifeclass hotelih 4*

PRVOMAJSKI ODDIH!

Vrednost kupona je 39,00 €. Razliko 221,00 € do polne cene (260,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Medulin, Hrvaška

Prvomajski oddih s polpenzionom v Arena hotelu Holiday 3* v Medulinu

Izjemna destinacija za nepozaben dopust!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rabac, Hrvaška

Pomladno-poletni oddih v dvoje, Rabac Sunny Hotel & Residence 3*

MEGA dopust na vzhodni obali Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Laško, Slovenija

Odlično termalno razvajanje v Hotelu Zdravilišče Laško 4*

Vrednost kupona je 45,00 €. Razliko 255,00 € do polne cene (300,00 €) plačate direktno ponudniku.