70 % popusta na tretma lepih in urejenih nohtov s poslikavo po želji, v Lepotnem studiu Life! Plačajte 7,50 € za geliranje s podaljševanjem nohtov in poslikavo ali klasično manikuro za predpraznično ali darilno priložnost, v vrednosti 25 €.

7,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
25,00 €
-70%
Prihranek:
17,50 €
 
 

Kaj pravite na popolne nohte na vaših rokah? Praskanje s kremplji je v domeni mačke, zabavno opletanje z rokami pa v domeni vsake ženske. Prav zato svojo ženstvenost izkažite tudi s popolno urejenimi nohti. Da boste lahko mično krile z rokami, razlagali najbolj dramatične zgodbe, z igrovostjo pošiljale poljube in zapeljivo v rokah držale kozarček penine, vam bomo nohte uredili kot se šika. Vaše nohte bodo profesionalno podaljšali in okrasili s poslikavo po želji, nohte pa tudi zaščitili, da bo njihova obstojnost dolga. Le pridite v Lepotni studiu Life po tisti končni modni dodatek, ki bo vašo samozavest samo še povzdignil med oblake. Zapeljujte tudi z rokami ;)

Lepotni studio Life se nahaja na Ulici Nikole Tesla 2, v Njivercah. Tu se lahko razvajate na več načinov in sicer: z manikuro, s pedikuro, geliranjem nohtov, podaljševanjem nohtov in masažam. Vaše najdražje lahko tudi razveselite z darilnim bonom lepotnega studia Life! Vsaka ženska se rada ponaša s svojo ženstvenostjo, del katere so tudi urejene roke, h katerim vsekakor sodijo lepi, urejeni in negovani nohti. Ni važno ali ste pristašica dolgih ali kratkih, barvno nalakiranih ali klasično urejenih na francoski način,... Lepotni studio Life vam bo profesionalno uredil dolgo obstojne  nohte naravnega videza. Izdelava bo potekala z obstojnimi in prožnimi geli, ki bo ojačal in zaščitil vaš naravni noht.

Vaši nohti vam bodo hvaležni in zavidljivi pogledi vam zagotovo ne uidejo.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

45-minutna masaža po izbiri MY WISH v salonu Presslight

Masaža, prilagojena vašim potrebam in željam!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Velenje, Slovenija

Wellness razvajanje za 2 osebi v Hotelu Paka 4*

Čas je za romantiko!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Miklavž, Slovenija

LVL lash lift - vihanje trepalnic v IK studiu!

Najhitreši tretma za vihanje trepalnic!