51 % popusta na belo ali rdeče kuhano vino, v Kavarni Tiziano, v Tržiču! Plačajte 0,98 € za omamno dišečo praznično pijačo in se poveselite s prijatelji, v vrednosti 2 €.

0,98€
    Kupi kupon
Vrednost:
2,00 €
-51%
Prihranek:
1,02 €
 
 

Z družbo na kuhano vino! Morda ni snega, je pa vzdušje že pravo in vonj omamen! Veseli december naj bo poln rajanja in veseljačenja, zato ne zamudite praznične priložnosti in si z najboljšimi prijatelji ali sodelavci ali družino, pridite grla pogret z odličnim belim ali rdečim kuhanim vinom v Kavarni Tiziano, v Tržiču. Pustite se ogreti rokavicam, volnenim nogavicam, toplemu vzdušju in seveda najbolj dišeči praznični pijači. Prepustite se idiličnim vonjavam decembra in se romantično sprehodite tudi po mestu ;)

Kočno bo zima tista prava, ko se boste lahko z družbo prijateljev, sodelavcev ali morda družinskimi člani odpravili na kuhano vino kar v Tržič. Tu boste lahko odkrivali in doživljali srednjeveško mesto Tržič, njegovo slikovito okolico z Dovžanovo sotesko, najstarejšim gorskim prelazom v Evropi, ali pa če le ne bo preveč zapadlega snega, se podajte na enega od vrhov, ki obdajajo mesto. Po končanih aktivnostih v tem prelepem delu Gorenjske pa se pogrejete s kuhanim vinom ali pa skodelico najboljše kave…« Pridite in spoznajte, kako se vinu streže v Tržiču ;)

Ministrstvo za zdravje opozarja; prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

Super cena
Oseb: 3
NOVO Gradec, Slovenija

Mega pustolovščina v Adrenalinskem parku ob Kolpi

Začuti adrenalin in si oglej najboljši razgled na reko Kolpo. Zagotovljena zabava za vso družino na enem najvarnejših adrenalinskih parkov v Sloveniji!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Več lokacij po Sloveniji

Tečaj za voditelja čolna z vključenimi učnimi gradivi

Optimalna rešitev za uspešno pripravo na izpit za čoln!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ptuj, Slovenija

Celodnevno kopanje in kosilo v kopališču Vespasianus, GH Primus 4*sup Terme Ptuj

VKLJUČENA MASAŽA!

Obilica užitkov in doživetij v slogu antičnega Rima!