50 % popusta na nočitev v elegantno urejeni sobi z zajtrkom za 2 osebi tik za slovensko mejo, v Penzionu Kušan, v Zaboku na Hrvaškem! Plačajte le neverjetnih 27 € za prečudovit pobeg od doma, v vrednosti 54 €.

27,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
54,00 €
-50%
Prihranek:
27,00 €
 
 

Pot pod noge in hop v Penzion Kušan! Če ste tudi vi eni izmed tistih, ki na oddihu nekje stran od doma... v sobah pogosto počnete stvari, ki jih v svojih domovih nikoli ne bi, kot je brezskrbno in ljubkovalno objemanje blazin ali pa navdušeno sestavljanje in podiranje hišice iz kart, berita dalje. Kljub poskusom dokazovanja, da za življenje potrebujete le vodo in kisik smo pri 1nadan mnenja, da je pristen oddih vedno znova in znova, vse, kar potrebujemo... in ker poznate vse 4 stene vaše sobe, je čas, da z vašo boljšo polovico zadihate vzdušje, v prijetni sobi Penziona Kušan na Hrvaškem. Nočitev z zajtrkom, stran od mestnega hrupa, je le 35 km oddaljena od mesta Zagreb, kar je idelano tako za tiste, ki si želijo pravega miru, kot tudi za tiste, ki se radi gibljete po velikih mestih :)

Prenočišče Kušan leži v bližini Zagreba, le 35 km stran, v neposredni bližini avtoceste Zagreb-Macelj na vhodu v mesto Zabok. Kušan je daleč od prometnih zastojev in predstavlja rešitev za vse tiste, ki si želijo miru. Imajo prostorno parkirišče. Lastnik in zaposleni pa so mnenja, da je to idelani kraj za poslovneže, kot tudi za vse druge goste, ki si želijo mirno in toplo vzdušje. Imajo 11 sob, ki so eelgantno urejene in luksuzno opremljene. Njihova restavracija je klimatizirana in ima 250 sedežev z možnostjo postavitve predelnih sten v 3 dele. Strežba je hitra, prijazna in domača.

Uživajte skupaj, ker je dvoje vedno lepše. V Penzionu Kušan že čakajo na vas!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Portorož, Slovenija

PRVOMAJSKI ODDIH z uporabo bazenov in savno za 2 osebi v Lifeclass hotelih 4*

PRVOMAJSKI ODDIH!

Vrednost kupona je 39,00 €. Razliko 221,00 € do polne cene (260,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Pula, Hrvaška

Luksuzna sprostitev v Istri, v Grand Hotelu Brioni 5* v Puli

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

Popolno prestižno sproščanje v Puli! Ne spreglejte vseh aranžmajev med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Dobrna, Slovenija

SPA & wellness oddih z zajtrkom za 2 osebi v Boutique Hotelu Dobrna 4*

Sproščen termalni oddih v Termah Dobrna!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Portorož, Slovenija

POMLAD! Oddih s polpenzionom v depandansi Casa Rosa 4* v Portorožu s SPA-jem!

Depandansa se nahaja na vzpetini Sv. Lovrenca, v bližini plaže in je od centra oddaljena le nekaj minut hoje. Gostom je na voljo Metropol Pool Lounge in Metropol SPA z bazeni in savnami.