55 % popusta na slim up paket - 10 tretmajev za preoblikovanje telesa (po 55 minut), v salonu Mai Thai! Plačajte 157,50 € za tretma izgorevanja maščobnih celic, primernem tako za ženske kakor za moške, ter zmanjševanje konfekcijske številke, v vrednosti 350 €.

157,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
350,00 €
-55%
Prihranek:
192,50 €
 
 

Manjšamo konfekcijske številke s s Slim up preoblikovanjem telesa! Ne trgajte več etiket z vaših oblačil in prenehajte z mučnim zadrževanjem diha, ob merjenju obsega. Vse to, vam žal ne bo zmanjšalo konfekcijske številke in obsega ter odštelo kilogramov. Kot uslišanje vaših želja, bo na pomoč priskočila magična naprava, ki navdušuje tako ženske, kakor tudi moške, nahaja pa se v salonu Mai Thai! Slim up je vrhunski aparat, ki pospešuje izločanje in izgubo maščobnih celic in celulita, preoblikuje telo, učvrsti mišice in izboljša tonus kože. Njegovo delovanje je primerno za vse predele telesa; noge, zadnjica, trebuh, roke, prsi. Delovanje je popolnoma naravno in blagodejno vpliva na vaše počutje in zdravje. In še to, vse skupaj bo opravljeno v 10-ih tretmajih preoblikovanje telesa! Kot nalašč za praznične in popraznične zabave ;)

Slim up -  paket 10 tretmajev za preoblikovanje telesa. Slim up je vrhunski aparat z aplikacijo infrardečih žarkov v kombinaciji z mišično stimulacijo in globinsko lipolizo- izločanje maščobnih kislin iz maščobnih celic. Pospešuje izločanje in izgubo maščobnih celic in celulita, preoblikuje telo, učvrsti mišice in izboljša tonus kože. Primerno za vse predele telesa; noge, zadnjica, trebuh, roke, prsi. Inovativen sistem, ki zagotavlja trikrat hitrejše izgorevanje maščob, in spremeni vašo postavo za 1-2 konfekcijski številki. Slim up je primeren tudi za moške.

V Salonu MAI THAI vam ponujajo pester izbor masaž ter neg obraza in telesa, tako klasičnih kot tistih s pridihom daljnega vzhoda. Njihova strokovnost in izkušnje poskrbijo za vaše udobje, popolno sprostitev in kvalitetno nego. Razvajali vas bodo s kvalitetnimi kozmetičnimi linijami: [comfort zone], Phura, Maanasa, IBD, in vam ponudili tretmaje z uporabo najnovejših tehnologij: Slim UP, IM Ultrazvok, IM Pressoterapija,.. Naberite si novih moči, obnovite energije in poskrbite za svoj lep in naraven videz v Salonu MAI THAI .

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 6
Rogla, Slovenija

Družinska vstopnica za Pot med krošnjami Pohorje na Rogli!

2 odrasla + 4 otroci!

Doživetje narave kot jo vidijo ptice! Spoznajte veličastna drevesa Pohorja! Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-53%
Oseb: 1
NOVO Radovljica, Slovenija

Kombinirana masaža obraza in stopal v salonu Hajdi

Odlična priložnost za sprostitev oziroma odlično darilo za vaše drage!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polet v letalskem simulatorju pilotske kabine letala Airbus A320!

Letalski simulator natančno poustvarja elemente nadzora letala in daje občutek dejanskih letalskih razmer. V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Lendava, Slovenija

Celodnevno kopanje v Thermal Resortu Lendava

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!