- 57 % na preiskavo za zgodnje odkrivanje ateroskleroze (poapnenje žil) s sodobno aparaturo za merjenje gleženjskega indeksa + posvet z zdravnikom, v Ambulanti splošne medicine Limbuš!

Preprosta, hitra, neboleča in zanesljiva preventivna preiskava!

Preiskava s sodobno aparaturo in posvet z zdravnikom!
Preiskava s sodobno aparaturo in posvet z zdravnikom!
29,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
70,00 €
-57%
Prihranek:
40,10 €
 
 

V Ambulanti splošne medicine Limbuš vam nudijo preprosto, hitro, nebolečo in zanesljivo preventivno preiskavo za zgodnje odkrivanje ateroskleroze!

Kaj je ateroskleroza?  
Ateroskleroza je ena najpogostejših bolezni srca in ožilja. Gre za počasi napredujoč proces kopičenja holesterola iz krvi v stenah žil odvodnic (arterij), ki povzroči, da se žilna svetlina zoži ali celo zamaši. Prve aterosklerotične spremembe se začno v otroštvu in z leti postopoma napredujejo. V žilni steni se poleg holesterola kopičijo tudi razne celice iz krvnega obtoka in iz globljih slojev žilne stene. Aterosklerotična sprememba tako postopoma raste in nastane aterosklerotična leha. Med drugimi celicami najdemo v tako spremenjeni žilni steni tudi vnetne celice, ki sproščajo snovi, ki topijo vezivo v žilni steni. Tako lahko pride do razpoka aterosklerotične lehe in na takem mestu v žilni steni nastane strdek, ki lahko delno ali pa popolnoma zamaši žilo. Ateroskleroza se lahko razvije kjerkoli v telesu, najbolj pogosta pa je v koronarnih žilah srca, kjer lahko povzroči srčni infarkt, v arterijah osrednjega živčnega sistema, kjer lahko povzroči možgansko kap, in v arterijah nog, kjer lahko povzroči odmrtje (gangreno) dela ali celo cele noge.

Preiskavo z meritvijo gleženjskega indeksa vam bo opravil zdravnik, ki se bo z vami pogovoril tudi o rezultatu meritve in morebitnih ukrepih. MERITEV GLEŽENJSKEGA INDEKSA je preprosta, hitra in neboleča preventivna preiskava, ki vam jo bo naredila zdravnica splošne medicine z dolgoletnimi izkušnjami. Na podlagi hitro pridobljenega rezultata meritve, vam bo svetovala glede zdravljenja ali napotitve k specialistu - z vami pa se bo pogovorila tudi o vašem življenjskem slogu in njegovem izboljšanju.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Specialna nega obraza in dekolteja (90 min)

Zaupajte nego kože strokovnjakom!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Terapevtska masaža 2v1 Anti pain efekt (40 min)

Kombinacija 2 protibolečinskih tehnik!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ptuj, Slovenija

Razvajanje v savni v centru Bodylife (2x 15 min)

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!