- 50 % na medicinsko pedikuro s Shellac permanentnim lakiranjem, v Viktorija Spa: namakanje nog v zeliščni kopeli + odstranjevanje trde kože + skrajšanje in oblikovanje nohtov + odstranjevanje obnohtne kožice + sanacija kurjih očes in vraščenih nohtov + masaža stopal!

Za čudovita in zdrava stopala!

25,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
52,00 €
-50%
Prihranek:
26,10 €
 
 

Pobegnite v studio Viktorija spa in si uredite vaše nogice!

V kolikor gre pri samih stopalih za težje probleme (odstranjevanje kurjih očes na stopalih, sanacija vraščenih nohtov, ter razpoke na petah,...) se poslužujemo medicinske pedikure, ki temelji prav na saniranju problematik stopala.
Pri medicinski pedikuri vam pediker skrajša in oblikuje nohte, odstrani obnohtno kožico, sanira kurja očesa in vraščene nohte, ter na koncu celotno stopalo še zmasira in vtre hranilno in negovalno kremo. Po želji nohte tudi nalakirajo.
Če so nohti oboleli (en ali več), bolni del v celoti odstranijo in nanesejo UV gel z zdravilom. Čez mesec dni je obvezna korekcija. Če gre za zelo prizadet noht, pa je potrebno kompleksno zdravljenje.

Na nogah vam parmanentno nalakirajo nohte z SHELLACOM. SHELLAC je ameriški hit, ki temelji na UV3 tehnologiji. Gre za kombinacijo laka, ki se nosi kot gel.
SHELLAC vsebuje UV zaščito in je suh brez nepotrebnega dodatnega časa za sušenje. Rezultat tovrstnega lakiranja je čudovito urejen noht, z visokim sijajem, ki zdrži 14 dni.

Širok spekter kozmetičnih in frizerskih storitev izvajajo s pomočjo vrhunske kozmetike in aparatov v mirnem in prijetnem okolju, zato se boste počutili res prijetno in se tudi z veseljem vračali.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Frizerski paket za moške v frizerstvu NARG

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Škofja Loka, Slovenija

Sproščujoča klasična masaža v Masažnem studiu Utopia

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Vrhunska SPA pedikura za ženske in moške

Na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!