55 % popusta na oddih za 2 osebi (3 dni, 2 nočitvi z zajtrkom) in neomejenim kopanjem v bazenu z ogrevano morsko vodo, v Hotelu Barbara v Fiesi! Plačajte 89,90 € in se naužijte nove energije na primorskem zraku, v vrednosti 200 €.

89,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
200,00 €
-55%
Prihranek:
110,10 €
 
 

Vzemite si čas zase, spakirajte in se odpravite na prijeten 3-dnevni oddih (2x nočitev) v Hotel Barbara v Fiesi! Mogoče že dolgo niste videli sonca, morda pogrešate morje ali pa si preprosto želite malo stran, nekam drugam - v miren in zelen kotiček slovenske obale, a le streljaj od glavnih turističnih mest Portoroža in Pirana, do katerih se lahko odpravite kar peš. Sprehodite se v naravi ali ob morski obali, pokukajte na plažo - mogoče ujamete še nekaj barve :) . Če pa bi skočili še v morje, pljusknite v pokrit bazen z ogrevano morsko vodo in masažnimi šobami kar v hotelu. Oddih bo več kot odličen - v prečudovito opremljeni sobi, z LCD televizorjem in internetno povezavo, s slastnim in krepilnim zajtrkom, na voljo pa vam bo tudi prijazno osebje, ki se bo potrudilo, da bo vaše bivanje čim bolj prijetno. Pustite se razvajati, ne bo vam žal…


Hotel BARBARA Fiesa ima 36 dvoposteljnih sob tipa Plus in 6 sob Superior. Vse imajo kopalnico s tušem in WC-jem, klimo, telefon z direktno linijo, internet, radio, sat LCD TV,   mini bar in balkon. Seminarskim gostom so omogočeni  kakovostni pogoji za ustvarjalno delo v sodobno opremljenih konferenčnih dvoranah različnih velikosti.   Poskrbljeno je tudi za parkirišča ob hotelu, ki so gostom brezplačno na razpolago.  LEGA: hotel se nahaja v mirnem in zelenem kotičku slovenske obale pa vseeno nedaleč od glavnih turističnih središč Portoroža in Pirana. Odlično izhodišče za sprehode v naravi ali ob morski obali. HOTELSKA PONUDBA: restavracija, aperitiv bar, terasa, pokrit bazen z ogrevano morsko vodo (30°-31°C) in masažnimi šobami, savna, sodoben, klimatiziran izobraževalni center, športno igrišče, pokrito parkirišče. PREHRANA: samopostrežni zajtrk in večerja, solatni in sladki bar PLAŽA: skalnata, betonirana in delno prodnata. SOBE:  kopalnica s tušem in WC-jem, klima, telefon z direktno linijo, internet, radio, sat LCD TV,   mini bar, balkon.

Obala vabi, v vsakem letnem času ;)

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 51,00 €. Razliko 204,00 € do polne cene (255,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Vrsar, Hrvaška

3-dnevni najem mobilne hiške v kampu Porto Sole

Popoln oddih na čudoviti obali zahodne Istre!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Poreč, Hrvaška

Pomladni oddih s polpenzionom v vrhunskem Crystal Sunny Hotelu v Poreču

Odkrijte Poreč in lepote zahodne obale Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Makarska, Hrvaška

POMLAD! Oddih s polpenzionom plus in pijačo v hotelu Alem 2* v Makarski!

Hotel je obdan z zelenim borovjem, v bližini hotela je čudovita plaža, na voljo je tudi pijača ob večerji in brezplačno parkirišče.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Crikvenica, Hrvaška

POMLAD! Oddih s polpenzionom plus v depandansah Omorika 3* v Crikvenici!

Depandanse obdane z bujnim mediteranskim rastlinjem so v neposredni bližini hotela Omorika. Vključena uporaba otroške igralnice.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Crikvenica, Hrvaška

POMLAD! Oddih v Ad Turres Resortu 3* s polpenzionom plus in pijačo ob večerji!

DODATNI POPUSTI!

Moderen Resort, obdan z zelenim rastlinjem, ponuja idealno kombinacijo za vsak dopust. Aktivni lahko najdejo svoje mesto na bližnjih športnih igriščih.