50 % popusta na zabaven ultra leteči rekvizit z že všteto poštnino! Plačajte 8,50 € za vse kar noro leti - Aerobie Pro Ring, v vrednosti 17 €.

8,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
17,00 €
-50%
Prihranek:
8,50 €
 
 

Zabaven in ultra leteči obroč, bo razveselil otroke, mladino, otroke po duši in mogoče tudi vašega psa ;)! Saj se spomnete tistih preprostih dni, ko smo se norčavo podili po travnikih, pa naj bo veter ali mraz..., ko še nismo poznali mobilnih telefonov, ko računalnik ni bil "in" in ko je bilo podajanje frizbija absoluten mus! Vrnite sebi in vašim najmlajšim košček preteklosti s sodobnim in ultra letečim obročem - Aerobie Pro Ring. Ta zaradi posebnega profila (podobno kot pri krilu letala) dosega neverjetne daljave, v Guinessovi knjigi rekordov pa je zapisan kot predmet, ki ga je človek najdlje odvrgel (skoraj 400m). In kam gre lahko z vami - ja čisto povsod :) ! Igrajte oziroma bodite športno aktivni z ultra letečim obročem s sodobnim pridihom in morda se boste tudi vi zapisali v knjigo rekordov ;) .

Talenti.si je relativno sveža stran saj se je na svetovnem spletu pojavila v februarju 2006. Ne glede na njeno specifičnost in mladost pa dosega zavidljiv rezultat, saj jo vsak mesec obišče 15.000 različnih obiskovalcev, ki skupaj prelistajo preko 150.000 strani. Obisk strani raste iz meseca v mesec in z dodajanjem novih zanimivih vsebin in aktivnim e-marketingom bodo trend rasti še povečevali. www.talenti.si je stran namenjena mlajši generaciji tja do 30 let, čeprav je visok delež obiskanosti tudi med starejšo populacijo. Se ve, otroke in vnuke je treba kakovostno obdariti.

Ultra leteči rekvizit bo razveselil otroke, kot tudi tiste, ki so otroci po duši :)

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 6
Rogla, Slovenija

Družinska vstopnica za Pot med krošnjami Pohorje na Rogli!

2 odrasla + 4 otroci!

Doživetje narave kot jo vidijo ptice! Spoznajte veličastna drevesa Pohorja! Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-53%
Oseb: 1
NOVO Radovljica, Slovenija

Kombinirana masaža obraza in stopal v salonu Hajdi

Odlična priložnost za sprostitev oziroma odlično darilo za vaše drage!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polet v letalskem simulatorju pilotske kabine letala Airbus A320!

Letalski simulator natančno poustvarja elemente nadzora letala in daje občutek dejanskih letalskih razmer. V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Lendava, Slovenija

Celodnevno kopanje v Thermal Resortu Lendava

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!