Težko pričakovan koncert! Do - 50 % na 1x vstopnico (sedišče z mizo ALI stojišče) za veliki premierni koncert - Miroslav Škoro, ki bo v soboto, 17. 5. 2014 ob 21:00, v Festivalni dvorani Lent v Mariboru!

Nepozabna zabava z največjimi uspešnicami popularnega hrvaškega pevca Miroslava Škora!

Premierni koncert - Miroslav Škoro
Premierni koncert - Miroslav Škoro
Premierni koncert - Miroslav Škoro
9,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
20,00 €
-50%
Prihranek:
10,10 €
 
 

Miroslav Škoro je eden izmed tistih pevcev, ki brez naprezanja razprodaja največje dvorane na Hrvaškem, 17. maja 2014 ob 21:00 bo imel priložnost, da napolni tudi Festivalno dvorano Lent v Mariboru.

Svojo kariero je začel leta 1985 s tamburaškim orkestrom ″Slavonski bećari″ in že takrat se je slutilo kakšna bo kariera Miroslava Škora ter tudi, kakšne pesmi bo pisal in prepeval. Med njegovim študijem v Ameriki je spoznal Jerrya Grcevicha, kateri ga je spodbudil k njegovi pravi ljubezni – pisanju besedil za kultno slavonsko glasbo.
Po vrnitvi na Hrvaško je ustvaril tamburaško skupino ″Ravnice″ in postal eden največjih hrvaških tekstopiscev današnjega časa. Do sedaj je posnel devet albumov, njegovi največji  hiti pa so „Ne dirajte mi ravnicu“, „Šumi, šumi javore“, „Milo moje“, „Sude mi“, „Svetinja“, „Šil, dil, daj“, „Kuča na kraju sela“, „Mata“, „Otis'o je otac moj polako“,  „Majko jedina “ in mnogi drugi.
S težko pričakovanim koncertom v Mariborski Festivalni dvorani Lent bo Miroslav Škoro prvič nastopil pri nas. Brez dvoma bodo njegovi oboževalci želeli slišati številne stare in tudi nove hite.

Na aktualnem albumu Miroslava Škora „Sve najbolje“ lahko slišite vse največje hite tega karizmatičnega pevca in kantavtorja, vključno s hiti „Daleko je kuća moja“, „Milo moje“, „Sude mi“, „Ne vjeruje srce pameti“ ter tudi pesem „Domovina“ za katero je Miroslav Škoro na Hrvaškem radijskem festivalu dobil nagrado Grand Prix, ter vse njegove uspešnice iz njegove neverjetne glasbene kariere. Leta 2013 je izdaj tudi svojo avtobiografijo v kateri si lahko preberete njegovo življenje od malih nog do sedaj.

Tega nepozabnega dogodka nikakor ne smete zamuditi!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Zagreb. Hrvaška

Estetska korekcija vek v polikliniki Superiora

Vrednost kupona je 200,00 €. Razliko 800,00 € do polne cene (1000,00 €) plačate direktno ponudniku.

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Nega obraza in čiščenje problematične kože (90 min)

Zaupajte nego kože strokovnjakom!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Kraljevska nega z diamantnim pilingom (50 min)

Za odlično regeneracijo kože!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

AFRODITINA večnivojska pomlajevalna nega obraza Wine Therapy v Mestu lepote

Eliksir mladosti, Wine Therapy s svetovanjem in AFRODITA KOZMETIKO! Odlično darilo za različne priložnosti! GRATIS: kratka masaža rok s posebno zaščitno kremo Camomile!