1. december, dan boja proti aidsu - zaščiti se! 50 % popusta na paket 50-ih kondomov priznane znamke Vitalis! Plačajte 13,75 € za varno in brezskrbno ljubljenje, v vrednosti 27,50 €.

13,75€
    Kupi kupon
Vrednost:
27,50 €
-50%
Prihranek:
13,75 €
 
 

1. december - dan boja proti AIDS-u, zaščiti se! Si rojen-a za užitek in brezskrbno ljubezen? Seveda, le kdo ni. Prav zato ti, na današnji dan, dajemo 50 razlogov za brezskrbne in vrtoglave užitke s paketom 50-ih kondomov priznane znamke nemškega proizvajalca Vitalis. Ti vama bodo poleg zaščite nudili še ekstra užitek, saj se bosta z njimi vedno znova povzpela nad oblake: poskusita rebrasto strukturo, predajta se tistim z več udobja, ali pa uporabita ekstra tanke, ... sta že poskusila zaščito z majhnimi izbočenimi pikami in obročki, ali tistega z okusom slastnih jagod? Varno ljubljenje vama zagotavljajo pestre oblike in okusi kondomov, ki so narejeni iz naravnega lateksa in prevlečeni s silikonskim lubrikantom. Poskrbite zase in vašega partnerja in si zagotovite vsaj mesečno zalogo. Upamo, da bo dovolj ;) .

Kondomanija.si je prva specializirana trgovina za prodajo kondomov v Sloveniji! Ponujajo preko 100 različnih vrst kondomov znanih (Durex) in manj znanih blagovnih znamk. Pri Kondomaniji so veseli, da lahko osveščajo o pomembnosti varne spolnosti in omogočajo enostaven ter udoben način nakupovanja kondomov in ostalih dodatkov po nizki ceni. Kondomi so ključni pri zaščiti pred nalezljivimi boleznimi in nezaželjeno nosečnostjo.

Znamka Vitalis se pri nas hitro uveljavlja s svojo kvaliteto in nemški proizvajalec jim to zagotavlja. Mešanica 50 kondomov vsebuje (vsakih po 10): Vitalis Ribbed (rebrasta struktura za dodatne užitke), Vitalis Sensitive (Posebna oblika za večje udobje), Vitalis Super thin (z le 60 mikronov so eni izmed najtanjših kondomov), Vitalis Sensation (posuti z majhnimi izbočenimi pikami in obročki za bolj intenziven užitek) in Vitalis Strawberry (slastni okus po jagodah in čudovita rdeča barva).

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 51,00 €. Razliko 204,00 € do polne cene (255,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Vrsar, Hrvaška

3-dnevni najem mobilne hiške v kampu Porto Sole

Popoln oddih na čudoviti obali zahodne Istre!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Poreč, Hrvaška

Pomladni oddih s polpenzionom v vrhunskem Crystal Sunny Hotelu v Poreču

Odkrijte Poreč in lepote zahodne obale Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Makarska, Hrvaška

POMLAD! Oddih s polpenzionom plus in pijačo v hotelu Alem 2* v Makarski!

Hotel je obdan z zelenim borovjem, v bližini hotela je čudovita plaža, na voljo je tudi pijača ob večerji in brezplačno parkirišče.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Crikvenica, Hrvaška

POMLAD! Oddih s polpenzionom plus v depandansah Omorika 3* v Crikvenici!

Depandanse obdane z bujnim mediteranskim rastlinjem so v neposredni bližini hotela Omorika. Vključena uporaba otroške igralnice.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Crikvenica, Hrvaška

POMLAD! Oddih v Ad Turres Resortu 3* s polpenzionom plus in pijačo ob večerji!

DODATNI POPUSTI!

Moderen Resort, obdan z zelenim rastlinjem, ponuja idealno kombinacijo za vsak dopust. Aktivni lahko najdejo svoje mesto na bližnjih športnih igriščih.