ATRAKTIVNO smučarsko središče Bansko v Bolgariji! - 57 % na 4-dnevni oddih za 2 osebi v hotelu All Seasons Club 4*: 3x nočitev v dvoposteljni sobi Studio Lux s polpenzionom + uporaba bazena z mineralno vodo, savne in parne kopeli + hramba za opremo in transport do gondole!

Na voljo je več opcij bivanja v hotelu All Seasons Club 4* - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Luksuzen wellness oddih v smucarskem središcu!
Luksuzen wellness oddih v smucarskem središcu!
Luksuzen wellness oddih v smucarskem središcu!
Luksuzen wellness oddih v smucarskem središcu!
114,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
269,00 €
-57%
Prihranek:
155,00 €
 
 

All Seasons Club je eleganten hotel 4*, ki se nahaja v vznožju gore Pirin, ki osvoji s svojo edinstveno lego in neverjetnim panoramskim pogledom na Pirin, Rila in Rhodophes, kot tudi na Bansko. Hotel nudi 109 prostornih in elegantnih sob z luksuznim pohištvom, opremljenih z vsem, kar potrebujete za vaš prijeten oddih. V restavraciji "All Seasons" lahko poskusite mednarodne jedi, pripravljene vedno iz svežih sestavin in se sprostite v prijetnem, sproščenem vzdušju. V baru v preddverju se lahko sprostite ob skodelici kave ali alkoholni pijači, medtem ko poslušate glasbo ali uživate v vašem najljubšem TV programu s prijatelji in družino. Prepustite se izkušenim rokam terapevtov, lahko pa vam ponudijo široko paleto klasičnih masaž, orientalskih in zdravstvenih masaž. Hotel ponuja igralnico z mizo za biljard, kjer boste našli tudi pikado, karte, šah, in še in še.

Studio lux je prostorna soba (55 m2), ki ponuja bodisi dve ločeni enojni postelji ali eno zakonsko posteljo, z dvojnim raztegljivim kavčem, kuhinjsko nišo, razkošno kopalnico s tuš kabino ali kadjo, sistemom za ogrevanje in balkonom. Poleg tega je v sobi TV, SAT TV, brezplačen brezžični internet in kabelski internet, telefon, jedilna miza s 4 stoli, klubska mizica, hladilnik, opekač kruha, mini bar. Največja zasedenost 2 + 2 osebi.

Apartma z eno posteljo, 75 m2 - ponuja spalnico z zakonsko posteljo, prostorno dnevno sobo z raztegljivim kavčem posteljo, kuhinjo, kopalnico s tuš kabino ali kadjo, lokalni sistem za ogrevanje, balkon. Poleg tega je v sobi TV, SAT TV, brezplačen brezžični internet in kabelski internet, telefon, jedilna miza s 4 stoli, mizice, hladilnik, opekač kruha, mini bar.
Največja zasedenost 2 + 3 osebe.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Moravske Toplice, Slovenija

Popoln oddih sredi Prekmurja, v prelepi Panonski vasi v Moravskih toplicah

Vključeni kopalni karti!

Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Opatija, Hrvaška

Krasen morski oddih v Hotelu Admiral 4* v mondeni Opatiji

Doživite krasno pomlad v objemu morja in svežega zraka na hrvaški obali! Otrok do 11,99 let gratis!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Dramalj, Hrvaška

Nepozaben pomladni oddih v hiškah Holiday Homes Kačjak v Dramlju

Počitnice s polpenzionom na popolni destinaciji za ljubitelje narave! Ne spreglejte vseh razpoložljivih terminov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Poreč, Tar, Lanterna

Pomladni oddih v Valamar Tamaris Resortu 4* v Poreču

Izvrstna izbira za družine, aktiven dopust in zabavo! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Topolšica, Slovenija

Popoln oddih v hotelu Vesna 3*, Terme Topolšica

1 otrok do 6,99 GRATIS! Vrednost kupona je 44,00 €. Razliko 176,00 € do polne cene (220,00 €) plačate direktno ponudniku.