Zadžuskaj in osvoji mega nagrade! Vzajemna podarja 10 majic »Zadžuskaj« in 10 x 10 stekleničk »Deci džusa deci vode« . Klikni na »kupi kupon« in sodeluj v nagradni igri. Skleneš lahko tudi najcenejše dopolnilno zavarovanje in pridobiš topšit ugodnosti!

Zadžuskaj - najcenejše dopolnilno zavarovanje. Topšit ugodnosti!

Vzajemna nagradna igra
Vzajemna nagradna igra
Vzajemna nagradna igra
0,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
0,00 €
-100%
Prihranek:
0,00 €
 
 

Si izgubil status študenta ali dijaka? Si dopolnil 26 let ali se prijavil na zavod za zaposlovanje? Ni kon'c brezskrbnega lajfa - če se zavaruješ.  

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje si uredi po najnižji premiji pri Vzajemni in skleni paket Vzajemna Mladi. V kolikor skleneš paket Vzajemna Mladi Svet, pa si zavarovan za cel planet!  

V paketu te čakajo tudi topšit ugodnosti za mlade:      
Džabest mobiteli že od 1,5 evra na mesec,    
20 evrov popusta za vse direktne lete z Adrio Airways,    
do 30 odstotkov popusta za avtomobilsko zavarovanje Generali,    
majica »Zadžuskaj«,    
bon za 15 evrov za vsa zavarovanja Vzajemne (z izjemo dopolnilnega zavarovanja)    
in še več ugodnosti…  

Sodeluj v nagradni igri!   Nagrade so res super! Podarjamo ti: avtomobilsko zavarovanje AO Generali, 2 x First minute letalsko vozovnico Adria Airways, 3 x mobitel HTC Desire 310 in 24 x majica Zadžuskaj. Več na http://bit.ly/1pnLdta.

NAGRADNA IGRA (Splošni pogoji sodelovanja): Vsi, ki boste klikni svoj kupon za 0€ sodelujete v žrebu za nagrade: 10 majic »Zadžuskaj« in 10 x 10 stekleničk »Deci džusa deci vode«. V nagradni igri lahko sodelujejo vsi polnoletni rezidenti Republike Slovenije. Žrebanje bo potekalo 15. oktobra 2014 od 12.uri. Nagrajenec/ka bodo o nagradi in prevzemu nagrade obveščen/a po elektronski pošti najkasneje v roku 2 delovnih dni. Rezultati žrebanja so dokončni in se nanje ni mogoče pritožiti. Nagrajenec/ka je po zakonu davčni/a zavezanec/ka, zato bo na poziv organizatorja posredoval/a podatek o svoji davčni številki. Organizator bo od tržne vrednosti nagrade odvedel akontacijo dohodnine v skladu z veljavnimi predpisi. Podeljene nagrade ni mogoče zamenjati, prenesti na drugo osebo, ali zahtevati denarne protivrednosti. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri MEDIA LAB d.o.o. in njihovi ožji družinski člani. Varovanje osebnih podatkov: Sodelujoči v nagradni igri soglaša, da organizator kot upravljalec zbirke podatkov vodi, vzdržuje in nadzoruje zbirko zbranih osebnih podatkov posameznikov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (UL RS številka 86/2004). Organizator zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu. Organizator lahko obdeluje zbrane osebne podatke za namene obveščanja o nagradni igri, namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije za raziskave trga, obveščanje o ponudbah, novostih in ugodnostih ter za druge namene trženja.  Organizatorji nagradne igre je MEDIA LAB d.o.o. (1nadan.si).

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Škofije, Slovenija

HIFU - nekirurški lifting tretma za 1 osebo

HIFU terapija je najnaprednejši tretma! To je nova tehnologija, ki ima velik potencial da nadomesti tradicionalni kirurški facelift.

Super cena
Oseb: 1
NOVO Koper, Slovenija

45-minutna klasična pedikura

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-60%
Oseb: 1
NOVO Nova Gorica, Slovenija

Preoblikovanje telesa s presoterapijo v salonu Spa & Beauty Tea

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Vstopnica za obisk mesta v malem - Minicity Ljubljana

Kreativno preživljanje prostega časa!