- 51 % na 1-mesečno karto (8 obiskov) energične vadbe za vse starosti po izbiri: zumba, bokwa, tae bo, bootcamp ali dance aerobic - TNZ, v Plesni šoli Samba v Mariboru ali v Kidričevem, pod vodstvom mednarodno licencirane inštruktorice skupinskih vadb in zumbe!

Razgibajte svoje telo v prijetni družbi! Karto lahko izkoristite na katerikoli lokaciji, tudi kombinirano!

Mesecna karta za vadbo po izbiri, 8 obiskov
Mesecna karta za vadbo po izbiri, 8 obiskov
19,60€
    Kupi kupon
Vrednost:
40,00 €
-51%
Prihranek:
20,40 €
 
 

Vadba po vašem okusu!

Vedno zabavna zumba! Zagotovo že poznate dinamično plesno vadbo, ki je obnorela svet, v samo eni uri lahko izgubite do 900 kalorij in se ob tem tudi zabavate! In če temu dodamo še vaje za moč, dobimo zmagovalno kombinacijo! Zumba je mešanica latino in pop glasbe s koreografijami, zavita v intenzivno plesno vadbo.

Lahko pa se odločite tudi za bokwo! Bokwa je nov in povsem drugačen pristop do skupinske vadbe, ki se hitro širi po vsem svetu. Bokwa udeleženci pripravijo črke in številke s svojih nog. Gre za kardio obliko vadbe. Vaje potekajo ob sodobni glasbeni podlagi in so primerne za vse starosti!

Na vadbi bootcampa boste okrepili telo in duha, ter nabrali energijo. Posebnost vadbe, ki temelji na vojaškem načinu treniranja, je prepletenost s sodobnimi dognanji športne znanosti. Vključene so vaje za krepitev vseh energijskih sistemov človeka, ki jih potrebujete pri najrazličnejših športih ali v vsakdanjem življenju.

Aerobika je ena izmed najbolj znanih skupinskih vadb. Združuje ritmično aerobno vadbo z raztezanjem in rutino treninga moči, katerih cilj je izboljšanje vseh elementov fitnesa (prožnosti, mišične moči, in srčno-žilnega fitnesa). Na splošno se aerobika izvaja v skupini, z glasbo v ozadju, ki jo izbere inštruktor. Vadba je sestavljena iz različnih gibalnih vaj, pri njej pa se uporablja tudi različne pripomočke, kot recimo stopnička, palica, uteži, elastika, žoga ... Vadba je sestavljena iz ogrevanja, vaj za krepitev mišic in raztezanja. Namenjena je vsem, čeprav na vadbah običajno močno prevladujejo ženske.

Razgibajte svoje telo s Plesno šolo Samba!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

45-minutna masaža po izbiri MY WISH v salonu Presslight

Masaža, prilagojena vašim potrebam in željam!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Velenje, Slovenija

Wellness razvajanje za 2 osebi v Hotelu Paka 4*

Čas je za romantiko!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Miklavž, Slovenija

LVL lash lift - vihanje trepalnic v IK studiu!

Najhitreši tretma za vihanje trepalnic!